27. února 2020 • 11:30

Z De Ligta tekla krev a Juventus inkasoval, na Ronalda „útočila“ fanynka

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prohra 0:1 není jediná nepříjemnost, kterou museli v Lyonu snést fotbalisté Juventusu Turín. Cristiano Ronaldo musel uhýbat před před přílišným obdivem fanouška, který se prodral až k němu. Matthijs de Ligt zase musel na rychlé ošetření poté, co mu z hlavy crčela krev po srážce se spoluhráčem. 



Matthijs de Ligt si zranění nezpůsobil v žádném souboji se soupeřem. Z osmifinále Champions League v Lyonu skončil po skluzu na zemi, kde na něj dopadl spoluhráč Sandro. Mladý Nizozemec si ze střetu odnesl nejen šrámy na hrudníku, ale hlavně na hlavě. Z čela mu začaly okamžitě stékat potoky krve.

S vizáží jako z Tarantinova filmu na hřišti zůstat nemohl. Rozhodčí ho poslali z placu, aby se nechal ošetřit a také převlékl do modrého dresu, ten původní totiž nabíral rudé odstíny. „Víc krve než z Furyho,“ začali vtipkovat fanoušci na sociálních sítích v narážce na nedávný souboj o boxerského mistra světa.

Matthijs de Ligt musel ze hřiště s krvavým zraněním
Matthijs de Ligt musel ze hřiště s krvavým zraněním

Jeho krátké absence Lyon využil. Když „stará dáma“ hrála bez stopera, prošel do vápna Houssem Aouar, na malém vápně našel úplně volného Lucase Tousarta, který zavěsil jediný gól zápasu.

Až po inkasovaném gólu se Matthijs de Ligt vrátil na hřiště. Na hlavě měl bandážovou ozdobu, se kterou dokázal odehrát zbytek zápasu. Další a důkladnější ošetřování přišlo na řadu až po návratu na sever Itálie.

Hlava od krve a porážka není jediná nepříjemnost, která se Juventusu v Lyonu přihodila. Jedna z návštěvnic zápasu vyvedla z koncentrace i Cristiana Ronalda. V poslední minutě vtrhla na hřiště a chtěla se s CR7 vyfotit, dokonce se mu vrhla k nohám.

Portugalec se dokázal ovládnout, nedal najevo vztek a po ne úplně dobrovolném obejmutí nechal pořadatele, ať narušitelku vyvedou ze hřiště. Vyrovnat už ale Juventus nedokázala a v odvetě za tři týdny ho čeká těžká práce s otáčením výsledku. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud