Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pátá radost v pikantní rodině! Bývalý reprezentant Pudil čeká s anglickou kráskou dítě

Autor: nem

Na zahrádce za vilkou v hrabství South Yorkshire dovádějí čtyři děti jako čečetky a za chvíli jich bude pět. Někdejší reprezentant Daniel Pudil (34) čeká ratolest se svojí anglickou kráskou.

Bude to jejich první. Šťastně se jím uzavře kruh pikantních vztahů stopera, který právě přebývá ve svém anglickém sídle a kvůli karanténě nestihne pondělní start skupinových tréninků v Mladé Boleslavi.

Tuze rozkošná Emma vystavuje požehnané bříško paprskům sluníčka nad Albionem. Dan kousek od ní drandí na rotopedu a syn Danny mu před domem myje vodou z hadice auto. Idylka v separaci, jako příjemný dozvuk »Puďovy« čtyřleté štace v Sheffield Wednesday.

Daniel Pudil čeká přírůstek do rodiny s přítelkyní Emmou
Daniel Pudil čeká přírůstek do rodiny s přítelkyní Emmou

Přišel tam s českou partnerkou Verčou, jenže ta se mu za kanálem La Manche zakoukala do pilota Drewa Fletchera. To už měli k Dannymu dcerku Elly. Pak přeskočila jiskra vášně mezi Danem a Drewovou bývalkou Emmou. Ti dva spolu si také pořídili klučinu a holčičku, takže dnes se oba páry střídavě starají o všechny potomky. Funguje to náramně!

„Ze začátku to nebylo jednoduchý, ale všechno se dalo do pohody. S Verčou nemáme problém,“ pověděl Blesku Daniel Pudil . „Beru si děti, kdy potřebuju, se všemi se snažím vyplnit čas co nejlépe a plánujeme spoustu věcí. Snažím se být v Anglii co nejčastěji. Mám tam barák a Emmu,“ usmál se sympaťák každým coulem. V příštích týdnech a měsících bude stáčet oči na vzdálenost 1150 kilometrů ještě častěji.