Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Baroš a jeho sexy Tereza odletěli slavit výročí: Luxusní romantika za tisíce!

Autor: tad, ris

Už nemusí řešit, jak se dostat do formy na novou sezonu, místo polykání kilometrů si může v klidu užívat. A někdejší útočník Milan Baroš (38) dokázal, že s tím nemá problém, když vzal manželku Terezu do luxusního řeckého resortu, kde spolu oslaví výročí jejich turecké svatby, od níž v pátek 31. července uplynulo jedenáct let!

Barošovi se pochlubili fotkami od moře z pětihvězdičkového hotelu na Mykónosu, kde jedna noc začíná na 13 tisících. „Naše chvíle,“ připsala šťastná Tereza k plážové momentce.

Její manžel, legendární střelec reprezentace, otočil poslední list svojí kariéry na začátku července. Milovaný Baníček mu po utkání s Plzní připravil grandiózní rozlučku. „Bylo to obrovsky emotivní, krása. Všem patří velký dík,“ hledal slova dojatý patriot.

Po emotivním konci nyní hlavně relaxuje. Nejen u křišťálového moře, ale taky u bazénu na Čeladné v Beskydech, kde už dávno našel ráj na zemi. „Na »důchod« jsme si pořídili chalupu,“ kochala se na terase s malebným výhledem jeho krásná choť Tereza!