Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Co se dělo po pohřbu hokejisty Buchtely (†20): Silná fotka maminky z tryzny!

Autor: ris

Milovala ho celým srdcem. Taky z něj s manželem vychovala čestného a láskyplného chlapa se smyslem pro spravedlnost. Ve čtvrtek maminka hokejisty Ondřeje Buchtely (†20) Eva musela vystrojit synovi pohřeb. Ukradla jí ho zhoubná rakovina srdce. A po něm zveřejnila dojemné foto z tryzny.

„Když ses 8. listopadu 1999 poprvé nadechl, učinil jsi mě nesmírně šťastnou a můj život nabral nový směr. Bohužel jsem ale netušila, že tě budu doprovázet také na poslední cestě,“ řekla nad synovou rakví paní Eva. „Lidé kolem tebe nikdy nezapomenou, jak se vedle tebe cítili. Propojil jsi nás srdcem a opravdová láska je věčným spojením. Ondrášku, nikdy nezapomeneme na tvůj smích, na tvoje objetí a na tvoje oči.“

Po těch emotivních větách se všem ve smuteční síni v Bystřanech hrnuly do očí slzy. A nejen jim! „Vaše slova při rozloučení byla nádherná. Brečela jsem celou dobu. A tolik plačících mužů na jednom místě jen potvrzuje, jak skvělý Ondra byl,“ klaněli se Buchtelové prostřednictvím Instagramu lidé, kteří rozloučen sledovali prostřednictvím internetu.

Není divu, že první chvilky dočasného uvolnění po dnech plných utrpení a zmaru se Eva Buchtelová dočkala až během setkání s nejbližšími na Ondřejově tryzně. Vyhoupla se na stůl restauračního zařízení, sedla si, zkřížila nohy a se zavřenýma očima a pře zdrcenou rodinou se nechala unášet proudem nezapomenutelných vzpomínek na svého statečného »chlapečka«.

Přítelkyně Anička i s rodinou opustila smuteční síň symbolicky ruku v ruce
Přítelkyně Anička i s rodinou opustila smuteční síň symbolicky ruku v ruce

Sbohem, Ondro! Desítky lidí se loučily s Buchtelou, jehož zabila rakovina
Video se připravuje ...