Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žhavé roztleskávačky rozptylují sportovce

Autor: INT, val

Musí být krásné a sympatické. Mít sexy křivky, pěkné poprsí, úsměv vždy od ucha k uchu, ale také spoustu energie! Ano, řeč je o roztleskávačkách, které neustále vymýšlí nové prvky pro diváky. Jeden takový stojí skutečně za to!

V Makedonii jsou roztleskávačky opravdu kreativní. Kromě sexy tanečků se tady o přestávce věnují i jiným zálibám. Skákáním do koše!

Diváci si tak během basketbalového zápasu mezi Makedonií a Ruskem na nedostatek košů určitě stěžovat nemohli. Naopak, "míče" v koších zůstávaly a navíc na ně byl velmi pěkný pohled.

Zdá se vám to také neuvěřitelné? Tak tady je důkaz...

431884:gallery:true:true

Co je tedy hlavním úkolem těchto krasavic? Nažhavit svůj sportovní tým a vyburcovat diváky k intenzivnějšímu fandění! Někdy se o podobné kousky pokouší i muži, ale jejich vystoupení působí spíše komicky.

A tak není pro muže nic lepšího, než podporovat svůj oblíbený tým a přitom se kochat nádhernými dívkami s poloodhaleným tělem. Je pak celkem pochopitelné, že na některých slečnách můžou oči nechat. Přesvědčte se sami!

Krásná těla vás velmi lehce odvedou od samotného sportovního klání
Krásná těla vás velmi lehce odvedou od samotného sportovního klání

První a nejlepší roztleskávačky pocházejí z USA, kde je můžeme vidět především při zápasech amerického fotbalu a basketbalu. Jejich taneční kreace jsou dokonce uznány za sportovní disciplínu. Ta se skládá z cvičení, akrobacie a tance.