19. července 2012 • 11:40

Podvod, bouří se krásné roztleskávačky. Okradli nás o olympiádu!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Británie má další olympijskou kontroverzi. Teď ale nejde o vojáky se samopaly v ulicích ani o kolabující dopravu, tenhle spor se týká krásných děvčat. Jde o to, že Britové vybírali oficiální roztleskávačky pro své sportovce - a zatímco internetové hlasování vyhrály cheerleaders fotbalového Crystal Palace, hlavní porotkyně Alesha Dixonová, známá ze soutěže Britain's Got Talent, rozhodla jinak: za oficiální fanynky zvolila seskupení s názvem Wildcats.



"Vybrala jsem Wildcats, protože jsou vzrušující, nabití energií a neuvěřitelně talentovaní a já si myslím, že všichni budou milovat jejich vystoupení," prohlásila Dixonová pro The Telegraph.

V celonárodním hlasování ovšem vyhrály dívky vystupující pod názvem Crystals, ze 14 tisíc hlasů dostaly 32 procent, o 700 hlasů víc, než druhé Wildcats.

Zatímco Wildcats nabízejí velkolepá akrobatická čísla, roztleskávačky fotbalistů Crystal Palace vsází více na ženskou krásu.

Krásky ze skupiny The Crystals
Krásky ze skupiny The Crystals

"Myslím, že (Dixonová) chtěla něco, co není tak stereotypní - dívky běhající kolem v bikinách nebo šortečkách, natřásající své zadečky a další části těla," je s výběrem spokojený kouč vítězné formace.

Crystals se ovšem cítí podvedené. "Žijeme v demokracii. Crystals vyhrály dvoje hlasování, ale Alesha Dixonová přepsala výsledky. Skandální," napsaly si na twitterový účet.

Fanoušci Crystals se tak alespoň můžou utěšovat jejich videoklipem s názvem Call Me Mayby...

A takhle vypadá trénink Wildcats:

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud