Zpět na článek

Dělejte fotbal pro fanouška, taky je jen člověk

9 komentářů

Přihlásit pro přidání komentáře

alex7

Tak zdá se, že ne všichni novináři jsou podlí. Výborný článek ukazující na realitu. Český fotbal pro fanoušky!!!

vejrikus

Deník sport a bezbulvární článek, nuže jsem překvapen.

Patřím mezi "normální fanoušky" a cítím to stejně. Myslím, že vše bylo řečeno v komentářích předemnou. Chválím redaktora !!!

ladislav

Konečně po dlouhé době článek profesionálního redaktora. Naprosto souhlasím as tleskám.

P.S. Bohužel jsme většina čekali , že za předsedy Haška se mnohé zlepší a změní. Hrubý omyl, obklopil se svými kamarády z Prahy a on sám jen honí funkce a jezdí na atraktivní výlety /repre v Dubaji a USA/, teď se chystá s kamarády Bílkem a Šmicrem za moře opět - na losování MS!!!

pazi_

po dlooouhé době sem si vzal na výjezd s sebou batoh... u vchodu mě sebrali, šel sem stranou a prohledali mi komplet batoh zabavili asi 2 balíčky papírových kapesníčků s tím, že jsou hořlavé... vzali mi nějaké pití v petlahvi (da se pochopit) ale taky chtěli zabavit i normální knihu, která se mi v tašce zabloudila, ale když sem se jim začal už smát, možná i těm pořadatelům došlo, že to, co po nich nadřízení chtějí, je absurdní...

pupak

vrchol debility je (a skutečně se to v jednom městě stalo), že na kase vám prodají program a po průchodu turnikety vám ho ochranka zabaví. Z důvodu hořlavosti. Samozřejmě hostům, domácím zřejmě ne.

pazi_

sice krátký, ale konečně poukazuje na nějaký problém, který tu opravdu je... a ne jen neustále kauzy a vymodelované senzace deníku sport... chválím

pupak

Ideálem bafuňářů (nejen fotbalových) jsou návštěvníci typu rodinek s dětmi, kteří zaplatí vstupné, nakoupí dětem colu a hamburger, táta si dá nealkoholické pivo, potom se posadí, při utkání nevyrušují hlasitým křikem a povzbuzováním, aby sponzoři mohli ve VIP dojednávat obchody. Povzbuzují výhradně na povel hlasatele, nebo z velkoplošné obrazovky. Po utkání ještě nakoupí dětem suvenýry ve fanshopu, protože ty od minule nevydržely, nebo klub změnil barvu dresů či komplet název podle nového sponzora a jdou domů. Proto se stavějí takové obludnosti jako Eden, nebo O2 aréna, kam normální fanoušek skutečně vkročí jednou a stačí mu to pro zbytek života. Jenže ty rodinky s dětmi raději tráví dny v obchodních centrech, kde je svoboda pohybu přeci jen větší, vstup je zdarma a mohou kdykoli odejít. Takže normální fanoušek je z ochozů vyháněn a nový, který by splňoval normy projektu Stadióny 2012 se jaksi nedostavuje.

graffjam

Tleskám autorovi. Víc takových článků!
Jestli to tak bude pokračovat, dopadne to tak, že na stadionech bude nulová atmosféra. Na fotbal bude chodit 1000 intelektuálů, v jedný ruce popkorn, v druhý kola. PROTI MODERNÍMU FOTBALU! ČESKÝ FOTBAL PRO FANOUŠKY!

tommyfcb

Tvle, kdo by řekl že i v Deníku sport vyjde normální článek o fanoušcích! Autorovi tleskám, protože i tato cesta může pomoci k zlepšení. Jen se musí tlačit na ty nahoře, jiná cesta hold není. Jediné co ještě autor mohl doplnit, tak to lístky na jméno které se kupují jen 3 dny před zápasem a pak už ne, nebo skvělý projekt jako Karta fanouška..