Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Místo hrůzy: tady skončil život exbaníkovec Špilár (†38). Mohla za to láska?

Autor: bko, iSport.cz

Na Slovensku se stále nemohou vzpamatovat z nečekané tragédie. Bývalý reprezentant Marek Špilár (†38), který nastupoval v české lize za Olomouc, Baník Ostrava a Drnovce, spáchal sebevraždu. Co mohlo být motivem jeho nečekaného činu? Spekuluje se o nešťastné lásce.

V pátek nejdřív na Slovensku slavili překvapivý fotbalový úspěch, když reprezentace přivezla v kvalifikaci o MS 2014 vítězství 1:0 z Bosny a Hercegoviny, která je hlavním favoritem na postup ze skupiny.

Hned o den později se nálada změnila. To, když se v médiích objevila zpráva o Špilárově smrti. Hned se začalo spekulovat o důvodech, které mohly třicetinásobného reprezentanta k zoufalému činu dohnat.

Podle serveru topky.sk tím jím mohla být nešťastná láska. Server cas.sk přinesl snímek z místa nešťastné události po Špilárově skoku z pátého patra bytovky ve Stropkově. Ze snímku, který přinesl server cas.sk je zřejmé, že na chodníku zůstaly patrné výrazné stopy po tragédii, která zasáhla všechny fotbalové fanoušky na Slovensku.

„Kamarád viděl ten hrozný pohled, jak mu z uší i nosu stříkala krev,“ popsala novinářům sousedka Jana. Už je jasné, že Špilár se k činu odhodlal dobrovolně. „Lékařka na místě předběžně vyloučila cizí zavinění,“ uvedla mluvčí prešovské policie Jana Migajová.