Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hokejový obránce Kindl randí s miss Kosovo: Sbalil milenku DiCapria!

Autor: pv

To je úlovek! Český hokejový obránce Jakub Kindl (26) randí s překrásnou kosovskou modelkou Afërditou Drešaj (27). Ta dříve chodila s hollywoodskou hvězdou Leonardem DiCapriem (38)!

Vypadá jako bohyně lásky Afrodita a má i skoro podobné jméno – Afërdita. Především ale díky svým vnadům okouzlila svět šoubyznysu. Teď však udělala změnu, potencionální »oběti« hledá ve sportovním zákulisí. A našla ji!

Leova Afërdita

Půvabná modelka a zpěvačka z Kosova letos v únoru uhranula idol žen a dívek oscarového herce DiCapria. V jeho náručí byly už takové divy jako Gisele Bündchen nebo Bar Rafaeli. Že má Leo dobrý vkus teď zjistil i Kindl.

Učí ji česky

To, že Jakub randí s blonďatým andělem, se prozradilo na sociální síti Twitter, když mu Afërdita poslala svou fotku s česky napsaným slovem – miláčku!

Fandí Detroitu

Pak následoval i snímek, kde se oba drží za ruku a modelka mu přeje dobrou noc. Z kosovské fešandy, která žije převážně v Michiganu, se rázem stala i fanynka hokejového Detroitu. Právě za Rudá křídla Kindl hraje a díky nové smlouvě si za čtyři roky vydělá 180 milionů korun.