Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Tyhle volejbalistky vás dostanou! Nabízejí reklamu na vnitřní straně plavek

Autor: iSport.cz

VIDEO | Přestože do zahájení 26. letních olympijských her v brazilském Rio de Janeiru zbývají ještě více než dva roky (5.8.2016), pro dvojici českých plážových volejbalistek, Elišku Gálovou a Hanku Třešňákovou, začala cesta za splněním olympijského snu již nyní.

„Stejně jako v ostatních sportech, i v plážovém volejbale jsou finanční prostředky faktorem, který může rozhodovat, zda sportovec bude úspěšný či nikoliv. V případě plážových volejbalistek jsou tyto prostředky potřebné nejen pro přípravu, ale především pro možnost absolvovat turnaje světové série.

České volejbalistky nabízejí netradiční možnostFoto sport

Bez účasti na těchto podnicích nemohou hráčky získat potřebné body do světového žebříčku, který je pro nasazení do olympijského turnaje rozhodující,“ vysvětluje Václav Kořán, jednatel společnosti SportClient.

Hanka s Eliškou vytvořily tým BeachCats a našly odvahu realizovat něco, co dosud ještě nikdo ve sportovním světě nezkusil. „Rozhodly jsme se dát k dispozici více, než dosud bylo možné u sportovců zaznamenat,“ říká zkušenější z dvojice Eliška Gálová.  

Plážové volejbalistky mají jasný cíl: Zahrát si na olympiádě
Video se připravuje ...

BeachCats oslovují potenciální partnery se žádostí o pomoc při naplnění jejich finančního rozpočtu a při tom jim nenabízí tradiční reklamní formáty, které by zajišťovaly maximální vizibilitu, ale naopak místa, které nejsou vůbec vidět. Těmi jsou pokryty vnitřní strany obou dílů jejich plavek, ve kterých odehrají všechny klíčové turnaje.

„Jména partnerů sice nebudou na první pohled vidět, ale o to více se stanou „blízkou“ součástí týmu "BeachCats “, upřesňuje Václav Kořán, jehož společnost SportClient tento projekt zrealizovala. A BeachCats budou neustále hledat příležitosti, při nichž své reklamní partnery neotřelými způsoby odprezentují.

To jsou kočky! Eliška Gálová a Hanka Třešňáková nabízejí reklamu na vnitřní straně plavek
To jsou kočky! Eliška Gálová a Hanka Třešňáková nabízejí reklamu na vnitřní straně plavek

Reklamní místa jsou přesně specifikována v jednoduché aplikaci na www.beachcats.cz. Hodnota jednotlivých ploch se liší dle atraktivity v rozpětí od 790,- Kč do 40.000,-Kč.

„Jména všech zadaných partnerů budou reálně vytištěna na vnitřní straně našich plavek. Tímto unikátním způsobem se tak stanou nedílnou součástí našeho týmu,“ dodává blokařka Hanka Třešňáková. V případě, že se BeachCats probojují až do finálového turnaje, zanechají v olympijském písku otisk svých stop i všichni jejich obchodní partneři.

Uvedená forma propojení mezi sportovci a partnery je průlomová i v oblasti sportovního marketingu. Snad pomůže BeachCats v jejich cestě do Ria!

To jsou kočky! Eliška Gálová a Hanka Třešňáková nabízejí reklamu na vnitřní straně plavek
To jsou kočky! Eliška Gálová a Hanka Třešňáková nabízejí reklamu na vnitřní straně plavek