Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kvitová už není sama! Pochlubila se přítelem, hraje hokej v Polsku

Autor: bko

Tenistka Petra Kvitová (24) se chystá na velkolepý závěr sezony v podobě Turnaje mistryň v Singapuru, ale i v plné přípravě si našla čas na své blízké. Na Twitteru si pochvalovala setkání s rodiči a přitom prozradila, že má i nového přítele! Je jím Radek Meidl (25) a hraje hokej v polské lize.

„Singapore je za dveřmi! Bylo super vidět rodinu a sledovat hokejový zápas, kde hrál i můj přítel Radek Meidl,“ napsala si Petra Kvitová na svůj twitterový účet a se smajlíkem tak prozradila, že už si po dubnovém rozchodu s tenistou Radkem Štěpánkem našla nového partnera.

Pětadvacetiletý Meidl, který prošel mládežnickými reprezentacemi, začínal s hokejem v Přerově a juniorská léta strávil v pražské Spartě, pak zkoušel štěstí i v Americe.

Vrátil se do Česka, ale v extralize šanci nedostal, a tak po putování po prvoligových a druholigových klubech zakotvil pro tuto sezonu v polské nejvyšší soutěži.

A právě na zápase jeho Bytomi v Katovicích (s místním Janowem ovšem Polonia prohrála 0:3) se byla Petra Kvitová podívat a fotku z duelu doložila jako důkaz.

Radek Meidl na srazu hokejové osmnáctky před MS v Pardubicích v roce 2008
Radek Meidl na srazu hokejové osmnáctky před MS v Pardubicích v roce 2008