Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Boxer dal košem Fergusonovi, myslel, že mu volají kamarádi

Autor: rjm

Co by za to každý fanoušek Manchesteru United dal, kdyby mu zavolal bývalý manažer Sir Alex Ferguson. Když se ale tohle přání o Vánocích mohlo splnit Anthonymu Crollovi, ten zavěsil. Boxer, který se zotavuje po napadení zloději, si totiž myslel, že mu volají v žertu kamarádi.

Osmadvacetiletý boxer se dává dohromady poté, co se snažil zadržet dva zloděje na zahradě svého souseda v Chaddertonu. Utrpěl přitom frakturu lebky a zlomeninu kotníku. Crolla je přitom celoživotním fanouškem Manchesteru United a několikrát se nechal na tréninku zvěčnit v dresu „rudých ďáblů“.

Teď se kvůli zranění musel vzdát lednového zápasu v ringu. Brzké uzdravení mu jako náplast chtěl popřát Sir Alex Ferguson, legendární manažer United. Crolla se pak se vším svěřil serveru Sky Sports.

„Když jsem byl se svým trenérem Joe Gallagherem, zazvonil mi telefon. Když jsem slyšel, kdo mi volá, upřímně mě napadlo, že si ze mě dělají legraci kamarádi. Tak jsem jen řekl, ať položí telefon. Až pak jsem si uvědomil, že to byl Sir Alex, a nemohl jsem tomu uvěřit. Je to krásné, když vám Sir Alex zavolá. Cítil jsem se chvíli jako hvězda, když vám zavolá taková osobnost,“ svěřil se boxer.

Crolla se těšil, že se v lednu předvede v ringu, ale své přání je teď nucen odložit. Slíbil ale, že bude tvrdě pracovat a vrátí se ještě silnější, aby se mohl v ringu bít o titul. „Zlomilo mi to srdce, protože jsem na to makal hodně dlouho. Teď mi vzali můj sen, ale v budoucnu se dočkám,“ je přesvědčený boxer.

Rozhodně ale nelituje toho, co udělal. „Byla to přirozená věc. Když někdo krade u vašich známých, tak je přece normální, že se mu snažíte pomoci a chcete zloděje zastavit. Na některé věci si ale nepamatuji. Když jsem se druhý den probudil, říkali mi, že jsem měl pořádné štěstí. Že můžu být rád, že jsem na světě a mohl jsem být na Vánoce doma s rodinou.“