Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Sexy polonahé fotky dcery plzeňského kouče Krejčího: Zakázal jí se svlékat!

Autor: vba

Neváhala se pochlubit svým sexy tělem. Fotky Dominiky Krejčové (20) se s obdivem propíraly i v plzeňské kabině. Jenže teď její otec a trenér Viktorie Karel Krejčí (47) řekl dost. Dceři nahotu zakázal!

Má dokonalou postavu, kterou ráda vystavovala na internetu. A když se její snímky objevily v novinách, ostatním se tím ještě chlubila. Rebelka Dominika však narazila – u vlastního táty! „To jsou věci, které se mi nelíbí,“ zhodnotil to plzeňský kouč Krejčí.

Není divu. Jeho svěřenci si v kabině o pohledné brunetě rádi povídali, tak jim zábavu zatrhl přímo u zdroje! „Nerad bych to komentoval, ale své si ode mě vyslechla,“ naznačil trenér.

Na kapverdské pláži byla Dominika nahoře bez
Na kapverdské pláži byla Dominika nahoře bez

A důrazná promluva měla efekt. Dominika si internetové fotoalbum plné odvážných snímků zamkla a její momentky teď vidí pouze její nejbližší přátelé. „Vytáhlo se na ní pár fotek. Ale žádná tragédie to nebyla,” oddychl si Krejčí, že nedošlo na lechtivější fotky.

Oslavy Viktoriánů? Trenérům vstup zakázán

Jejich párty jsou vyhlášené po celém městě. Plzeňští fotbalisté to umí v barech pořádně rozjet a trenérů se nebojí. Ti totiž mají na noční tahy vstup zakázán!

„Na pivo s hráči nechodím. Myslím si, že když mají nějakou akci, tak tam trenéři nemají co dělat,” tvrdí lodivod Vitkoriánů Krejčí. Sám se však nálepky nudného nekňuby brání. „Pivař vyloženě nejsem, ale třeba po obědě si jedno dám. A co se týče plzeňského piva, tak můj vztah k němu je kladný,” culí se kouč.

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Příbram 4:0. Na jaře se poprvé trefil Ďuriš
Video se připravuje ...