Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hokejový reprezentant Sobotka a jeho modelka Nicole: Bude miminko!

Autor: ps, mik

Téměř rok spolu randí v dalekém Rusku. Od léta už ale v Omsku nebudou modelka Nicole Novotná (25) a hokejový reprezentant Vladimír Sobotka (28) sami. V létě se jim narodí miminko!

Na svoje soukromí si oba dávají »majzla«, vždyť i samotný začátek vztahu, kdy blonďatá kráska fandila Vláďovi už vloni na pražském šampionátu, dlouho tajili. A sám Sobotka nikdy o žádné své romanci neprozradil ani slovíčko.

Jenže podle informací Blesku bude u těchto zamilovaných hrdliček za čtyři měsíce pěkně veselo! Dcera legendárního sparťanského stopera Jiřího Novotného Nicole je totiž v pátém měsíci a z útočníka, který dlouhých sedm let válel v NHL za Boston a St. Louis, se stane hrdý táta!

Zamilovanost je z téhle dvojice cítit na míle daleko.
Zamilovanost je z téhle dvojice cítit na míle daleko.

Léčba štěstím

Sledování, jak se Nicole pomalinku zakulacuje bříško, tak může působit jako léčebná oáza na hokejistovy »pracovní« trable. A že jich je! Kvůli bolavým zádům už čtvrt roku prakticky nehraje, na sociálních sítích mu vyhrožují fanoušci (Omsk vypadl ve čtvrtfinále KHL, Sobotka odehrál v play off jen 2 zápasy), a navíc ho ruský klub odmítá uvolnit pro přípravu reprezentace před květnovým MS. Drží ho pod pokličkou v Omsku!

Jenže všechny tyhle trable teď šikovnému forvardovi pomáhá přebít fakt, že čeká se svou milou prvního potomka. Nicole ani Vláďa ještě na sociální sítě žádné obrázkové potvrzení nedali, ale třeba to nebude dlouho trvat a fanoušci se dočkají…