Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Smrt baníkovce Čecha (†19): Dcera fotbalisty Jankulovského pláče, byli si moc blízcí!

Autor: ps

Ať odejde kdokoliv, bolí to! Když ale zemře někdo tak mladý, jako byl bývalý fotbalista Baníku Ostrava a nadějný zpěvák Daniel Čech (†19), nese se to opravdu těžko. Své o tom ví dcera fotbalového exreprezentanta Marka Jankulovského, byli si s Danem velice blízcí…

Říkali mu Čechíno, měli ho rádi. Milovali jeho úsměv, zpěv i to, jakou lásku rozdával všude kolem sebe. Jenže podle informací Blesku všechno zhatila zástava srdce, která měla Danielovi ukončit život v neděli ve vaně.

S náhlým odchodem se těžko vypořádává i Karolína Jankulovská. „Ani si nedokážeš představit, kolik si toho v každém z nás ponechal. Neznám člověka, který by v tobě viděl něco jiného, než tu skvělou zářivou dušičku, která všude jen rozdává radost a vyzařuje tu neskutečně čistou láskyplnou energii. Naučil si mě vnímat krásu světa, naučil si mě věřit, přijímat a děkovat za všechno, co nám život přinesl. Naučil si mě věřit v osud, a to nejdůležitější? Naučil si mě milovat,“ napsala na sociální síti srdceryvnou zprávu, podle níž je patrné, jako moc jí odchod blízkého parťáka zasáhnul.

S Karolínou Jankulovski si byl Daniel hodně blízký.
S Karolínou Jankulovski si byl Daniel hodně blízký.

Na Čechína bude vzpomínat jen v tom nejlepším, ať mezi nimi bylo v minulosti cokoliv. „Já díky tobě poznala, co je to láska, a ty víš, že někoho něco tak silně krásného nepotká ani za celý život. Dal si mi ty nejkrásnější roky v mém životě, a určitě ne jen mě. Milujeme tě z celého srdce, a nikdy na tebe nezapomeneme, protože na dušičku, jako je ta tvá, se zapomenout nedá,“ pokračovala Karolína v psaní.

Zamyslela se také nad tím, kam Danielova duše zamířila. Má v tom jasno. „Vím, že se teď nahoře spokojeně usmíváš, protože ty to ani jinak neumíš. Navždy zůstaneš v našich srdcích. Nechal si tady v nás jen ty nejkrásnější vzpomínky i chvíle, a za to ti nikdy nepřestaneme děkovat. Posíláme ti lásku, ty nám, prosím, pošli sílu,“ topí se v slzách dcera bývalého fotbalového reprezentanta.