Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Podrobnosti o rozpadu manželství skokana Jandy: Rozchod nastartoval Loprais!

Autor: Patrik Vacek

Partnerku mu přebral závodník. On zase odlákal ženu skokanovi. Důvodem rozpadu manželství Jakuba Jandy (35) s Lucií (29) je jednatel firmy na distribuci vozů Tatra Dalibor Petr!

Na jaře podnikatele Dalibora Petra opustila přítelkyně Gabriela Hladká, se kterou má dvě malé děti. Utekla mu k jezdci legendární Rallye Dakar Aleši Lopraisovi, s nímž nyní čeká dítě.

Útěcha u Lucie

Podnikatel po rozchodu s partnerkou, kterou mu přebral teď už bývalý kamarád Loprais, hledal útěchu. Našel ji v náručí vdané Lucie Jandové. Manželka známého skokana se před čtyřmi měsíci do podnikatele bláznivě zamilovala.

Zatím ale zůstala bydlet u svého manžela i s jejich tříletým synem Oliverem. „Ani jsem manžela neopustila. Stále jsme v jedné domácnosti,“ namítá Jandová.

Lucie Jandová je smyslná žena.Foto Michal Beránek (Sport), ČTK a abl

Už ji nechce?

Sama ale neví, jak to s ní dopadne. Její milenec totiž obrátil a nyní to vypadá, že o Jandovou už nemá zájem. „Pokud jsou lidé schopni najít k sobě ještě cestu, tak ať to udělají. Nikomu nic neslibuji a nikoho nepřesvědčuji, aby byl se mnou,“ řekl Petr.

Odkazuje na to, že sám ví, jaké to je, když člověk přijde o partnerku a děti. „Jestli to má dopadnout tak, že budou spolu, tak ať spolu zůstanou. Bude to dobře i pro jejich dítě,“ tvrdí smířlivě podnikatel Petr. Patrik

Gabriela Hladká, partnerka Aleše Lopraise a bývalá družka Dalibora Petra
Gabriela Hladká, partnerka Aleše Lopraise a bývalá družka Dalibora Petra