Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šílený dublér Jamese Bonda Robbie Maddison: S motorkou surfoval na moři!

Autor: ps

Bál se, dřímala v něm malinká dušička, ale jak je u toho kaskadéra zvykem, zase to zvládl! Robbie Maddison (34), dublér filmového hrdiny Jamese Bonda, vystřihl další pecku. Na motorce se proháněl po moři, dokonce si na krosce i zasurfoval.

Svými kousky absolutně popírá fyzikální hranice, zemská přitažlivost je pro něho středobod vesmíru – téměř pro něho neexistuje!

Maddison už na motorce překonal kde co – seskočil z Vítězného oblouku v Las Vegas, jako malinu si dal skokanský můstek, přeskočil londýnský Tower Bridge a jeho vrcholem byl pětaosmdesátimetrový  „let“ nad Korintským průplavem.

Jenže teď své »nadpřirozené« schopnosti posunul do jiné dimenze. Nejen, že se proháněl na krosce po moři, ale on s ní dokonce i surfoval! „Byla to velmi riskantní zkušenost, která hraničila se smrtí. Když na mě padala vlna obrovská jak čtyřpatrový dům, skutečně jsem si myslel, že je po mně,“ komentoval Robbie svůj hazardní kousek, kdy před vodním kolosem na motorce ujížděl.

Zní to jako z filmu, ale je to realita, kterou si tento bláznivý australský chlapík užíval. „Bylo to epické! Něco, na co nikdy v životě nezapomenu. To ani nejde vyjádřit slovy, co cítím, když se dívám na to skvělé video,“ pokyvoval hrdě Maddison.