Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čeští tenisté vydřeli v Indii záchranu mezi elitou Davis Cupu: Miláčci, jsme pyšné!

Autor: as

Všichni se v indickém pekle zasloužili o bodový zisk a zachránili Česku elitní skupinu Davis Cupu! Doma jim mačkaly palce nejen tisícovky fanoušků, ale i jejich drahé polovičky.

Vyjma Radka Štěpánka, který je po loňském rozchodu s Petrou Kvitovou bez oficiální přítelkyně, si zbylé trio užívá rodinného štěstí. Kluci jsou zamilovaní až po uši a jejich partnerky jakbysmet.

„Mám toho nejlepšího chlapa na světě!“ prohlásila sexy moderátorka Michaela Ochotská (30), která se před dvěma měsíci provdala za Lukáše Rosola (30) a mají spolu osmiměsíčního synka Andrého. „Dřív jsem si přála mít tři kluky, tak uvidíme,“ smála se někdejší hvězda nováckých zpráv. Vzali to hopem, vždyť spolu ještě nejsou ani tři roky.

To nová daviscupová jednička Jiří Veselý (22) se dal se sličnou prostějovskou studentkou Denisou Somrovou (19) do kupy loni v létě. „Jirka je největší štěstí mého života,“ napsala na svůj profil na Instagramu. Poznali se v restauraci, kde dělala o víkendech brigádu, letos v květnu odmaturovala. „Denisa je bezvadná holka, opravdu mě má ráda,“ přiznal Jirka před časem pro iDnes.

Jeho prostějovský parťák Adam Pavlásek (20) se už oklepal z krachu vztahu s Petrou Kvitovou a teď randí s jinou sportovkyní. Na začátku roku sbalil volejbalovou reprezentantku Martinu Michalíkovou (21). Do pohledné tmavovlásky by sotva kdo řekl, že je to holka s dynamitem v ruce. Letos v létě přestoupila z Frýdku-Místku do Olomouce a budou si s Adamem ještě blíž. „Snažíme se spolu trávit co nejvíce času,“ přiznal daviscupový benjamínek. S takovou pohodou doma se tak pak na kurtu válí!

Michaela Ochotská (30)

Hrdý táta Lukáš Rosol s manželkou Michaelou a synkem Andrém.Foto Instagram

* manželka Lukáše Rosola (syn André)
* moderátorka
* spolu necelé 3 roky

Denisa Somrová (19)

Veselý se nebál s Denisou nafotit i odhalenější fotky.Foto Instagram

* přítelkyně Jiřího Veselého
* studentka
* spolu rok a čtvrt

Martina Michalíková (21)

Adam Pavlásek ví, že se ženy nosí na ramenou.Foto Instagram

* přítelkyně Adama Pavláska
* volejbalová reprezentantka
* spolu necelý rok

Radek Štěpánek (36)

Radek Štěpánek je sám a hodně si to užívá.Foto Blesk - Mária Rušinová

* momentálně je single, což si pochvaluje. Může se na 100 procent soustředit na tenis