Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Odhalení na tenisovém Turnaji mistryň: Šafářová je čerstvě zamilovaná!

Autor: top

Je jako v sedmém nebi! Lucie Šafářová (28) poprvé zakouší exkluzivní péči, s jakou se na Turnaji mistryň starají o nejlepší tenistky světa. A co víc! V Singapuru je i s novou láskou! Ta ale zatím moc štěstí nepřinesla, česká dvojka totiž podlehla v úvodním singlu Španělce Garbiňe Muguruzaové 3:6, 6:7.

Ano, Lucka je čerstvě zamilovaná! Práskla to na sebe, když po včerejší výhře v úvodním duelu čtyřhry (s Američankou Mattek-Sands zdolaly Španělky Muguruza a Suárez 6:3, 7:6) vyprávěla, kdo jí všechno na tribuně fandí. „Rodiče, přítel, další kamarádi i agentka,“ vyjmenovala. „Vždycky jsem ráda, když nás může být co nejvíc a ne vždy to je možné. Psychická pohoda je strašně důležitá pro každého hráče, my ženské to potřebujeme o to víc,“ citovala Šafářovou ČTK.

Víc o onom šťastlivci, který sbalil devátou hráčku světa, ale prozradit nechtěla. Není se co divit. Vztah je teprve v začátcích. Naposledy měla Lucka na jaře krátký románek s jistým hochem z Brna, ale ten zkrachoval. Předtím rok randila s americkým trenérem Troyem Hahnem, s kterým to po rozchodu dokonce zkoušela ještě jednou, leč nevyšlo to.

Tak Lucko, hodně štěstí, na kurtu, i v soukromí!

Lucie Šafářová bojovala o výhru proti Španělce Muguruazové
Lucie Šafářová bojovala o výhru proti Španělce Muguruazové