Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vedou anglickou ligu, ale doma je nepoznají. Hvězdy Leicesteru nepustili do klubu!

Autor: ps

Drinkwater, King, James, Hamer… Nevíte, kdo to je? Mluvíme o hvězdách prvního týmu Premier League Leicesteru City! Známé tváře nepustili v jednom z prestižních londýnských klubů vyhazovači dovnitř, ale když přišli hráči Tottenhamu, mohli si jít »trsnout« bez problémů.

V sobotu si v anglické lize vykopali luxusní náskok na čele tabulky. Překvapiví lídři Premier League porazili Watford 1:0 a silným pronásledovatelům utekli před posledními devíti zápasy sezony na 5 bodů.

Přesto čtveřice z týmu »Lišek« Danny Drinkwater, Andy King, Matty James a Ben Hamer, kteří šli v sobotu večer oslavit Drinkwaterovy narozeniny, neměli v Londýně nic zadarmo. A to jen chtěli pustit »na taneček«, jenže místní vyhazovači v městské části Park Lane s nimi pořádně zametli.

2620673:gallery:true:true

Pětačtyřicet minut stepovali před vchodovými dveřmi, ale nakonec se museli sbalit a taxíkem přejet jinam. „Bylo jasné, že je před klubem nikdo nepoznal,“ vysvětloval očitý svědek pro Daily Mail. „Nebyli opilí, nehráli si na velké hvězdy, ani neříkali klasickou větu: Víte, kdo my jsme?“ dodal.

To, že vyhazovači hráče Leicesteru nepoznali, dokazuje fakt, že po příchodu domácích ikon z Tottenhamu Huga Llorise, Erica Diera a Nacera Chadliho okamžitě otevřeli dveře.

Asi bude muset Leicester vyhrát titul, aby si je »nabouchaní« kluci, kteří dostali funkci u vrátek diskotéky, zapamatovali¨. Příště je třeba pustí bez problémů.

Vyhazovači hovoří s fotbalisty Leicesteru. V Londýně je ale nepustili na diskotéku.
Vyhazovači hovoří s fotbalisty Leicesteru. V Londýně je ale nepustili na diskotéku.