Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Poslední slova zastřelené dcery Gaye: Trefili mě! Nevidím, neslyším

Autor: top

Stovky uplakaných teenagerů, svíčky, květiny, srdceryvné vzkazy, balonky stoupající k nebi... A mezi tím vším chlap s prázdným výrazem, americký sprinter Tyson Gay (34).

Tak to vypadalo v pondělí večer na stadionu v Lexingtonu (stát Kentucky), kam se celá škola a ostatní lidé přišli rozloučit s Gayovou dcerou Trinity (†15), která o víkendu zemřela při přestřelce na parkovišti u fastfoodu.

„Bylo tam kolem padesáti lidí. Někteří jezdili autem dokolečka, jiní byli venku a poslouchali hudbu,“ popsala tragický sobotní večer pro Daily Mail kamarádka Taylor Middleton. „Když se začalo střílet, stály jsme u auta kousek od sebe.

Snažila jsem se schovat do vozu, ale dveře byly zamčené, tak jsem zalehla na zem. Viděla jsem Trinity na druhé straně, volaly jsme na sebe, najednou zaklonila hlavu a křičela: Taylor, trefili mě, trefili mě. Nic nevidím, nic neslyším, nevím, co se to se mnou děje,“ vylíčila Taylor, která pak s kamarády odvezla Trinity do nemocnice.

„Držela jsem ji na zadním sedadle. Všude bylo plno krve. Chvílemi upadala do bezvědomí, pak se zase ptala, jestli je postřelená...“ Bohužel, nakonec Trinity následkům zranění v oblasti krku podlehla.

S dcerou Tysona Gaye se přišly rozloučit davy lidí
S dcerou Tysona Gaye se přišly rozloučit davy lidí