Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šampiona vydírali kvůli sexu se dvěma ženami. Doma je vše OK, vzkázal

Autor: ija

Člen týmu fotbalových mistrů světa z Německa Christoph Kramer (25) se stal obětí vydírání. Jde o fotky a domácí video, které zachycují hvězdu Borussie Mönchengladbach při sexu se dvěma ženami najednou. Kompromitující snímky měly vzniknout loni v prosinci, věc nyní řeší soud. 

Z vydírání jsou obviněni muž a jedna z žen, která je spolu s Kramerem na lechtivém videu. Detaily kauzy soud nezveřejnil. Sám Kramer se ale pustil na Instagramu do vysvětlování.

„Ahoj, lidi, k tomu, co se všude píše… Před necelým rokem jsem se stal „obětí“ vydírání. Samozřejmě jsem na to nepřistoupil a případ velmi rychle dostala do rukou policie. Už je to za mnou. Doma je taky všechno o.k., i když to je přece jen dost soukromé,“ přidal mrkajícího smajlíka. „Škoda, že se něco takového může dnes vůbec stávat. No nic, teď abychom se zase věnovali fotbalu…“

Z toho, že Kramer dal slovo oběť do uvozovek, lze soudit, že si dobře uvědomuje, jaké máslo má na hlavě. A mrkající smajlík naznačuje, že doma musel hodně vysvětlovat. Z jeho Instagramu je ale vidět, že s přítelkyní Celinou jsou pořád spolu. A stojí za ním i vedení klubu a fanoušci. Zdá se, že skandálek ustojí.

Kramer se do povědomí fanoušků zapsal tím, že finále posledního světového šampionátu nedohrál. Po půl hodině hry ho tvrdě k zemi poslal argentinský stoper Garay. Němec utrpěl otřes mozku a vůbec si nepamatoval začátek zápasu. I později si vybavil jen oslavy titulu. 

Fotbalový mistr světa Christoph Kramer s přítelkyní.
Fotbalový mistr světa Christoph Kramer s přítelkyní.