Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Halloween podle sportovců! Bouchardová ukázala vnady, hříšník Lochte snoubenku

Autor: pv

Nadešel tradiční čas, kdy se můžou pořádně vyřádit. Na oblíbený anglosaský lidový svátek Halloween, který se slaví koncem října, se pořádně připravili slavní sportovci. Kromě strašidelných kostýmů se převlékali i za superhrdiny nebo sexy divy. Kdo nejvíc budil hrůzu?

Před víkendovou Velkou cenou formule 1 v Mexiku budili strach piloti stáje Red Bull Max Verstappen a Daniel Ricciardo. Vizážistky je nalíčily tak dokonale, že vypadali jako „oživlé“ lebky. Budit strach se snažil i fotbalista Realu Madrid Cristiano Ronaldo , který šel strašit v bílé masce a černém plášti. Od úst mu při tom tekla krev. S kostýmem si ale moc práce nedal.

Lepší ohoz zvolil bývalý boxerský šampion Floyd Mayweather, který se vystrojil za ochránce bezbranných a utlačovanných  Iron Mana. Od hlavy až k patě byl tak oděn do „ocelového brnění“, které používá tento komiksový superhrdina.

Sexy vzhled zvolily dvě tenisové krásky. Maria Šarapovová se přestrojila za oblíbenou postavu z knížek pro děti Pipi Dlouhou Punčochu. Ruska měla jak zrzavé vlasy v copech, tak i drobné pihy na obličeji a vypadala hodně svůdně.

Eugenie Bouchardová zvolila zajímavý halloweenský kostým. Napodobila slavný snímek Kim Kardashian.
Eugenie Bouchardová zvolila zajímavý halloweenský kostým. Napodobila slavný snímek Kim Kardashian.

Převlek s nádechem erotiky zvolila tenistka Eugenie Bouchardová. Kanaďanka šla za komiksovou postavu Kočičí ženu. Na hlavu si dala čelenku s kočičími oušky, a pak už jen vytasila své vnady v odvážném topu. Sexy kostým zvolila i na další večírek, kdy se "převtělila" do kůže americké celebrity Kim Kardashianové. 

Jako vzor jí posloužila slavná fotka, kdy si nahá Kim fotila selfie před zrcadlem a oblé intimní partie zakryla černými čárami. Aby vychrtlá Kanaďanka dosáhla podobného vzhledu, musela si pod tělové oblečení narvat hodně vycpávek.    

V létě vyvolal rozruch plavec Ryan Lochte, který během OH v Brazílii lhal, že byl v Riu přepaden. Nyní se na Halloween vystrojil jako šílený kloboučník z pohádky Alenka v říši divů. Jeho snoubenka Kayla šla za Alenku, která vypadala jak striptérka z nočního klubu.