Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ruský magor! Majznul sudího hokejkou přes hlavu, ten všechno točil

Autor: mir

V nejnižších hokejových soutěžích po celém světě dochází nezřídka k ošklivým až odporným atakům na protihráče či arbitry. Ale tohle je vážně síla. V úterý proběhl ligový zápas šampionátu Burjatska, což je republika v Sibiřském federálním okruhu Ruské federace. V duelu mezi týmy Armějce a Dorožniku došlo k incidentu, jaký se moc často nevidí.

Vše začalo tím, že hráč Armějce Sergej Petrov nesouhlasil s výrokem sudího Tichonova, který Petrova vyloučil na deset minut za atak soupeře, jenž nebyl v držení kotouče. Načež potrestaný hrubián přijel k rozhodčímu a nevybíravým způsobem mu pohrozil fyzickou dohrou momentu. Sudí požádali Petrova, aby se uklidnil a odjel na střídačku.

Což se nestalo a kamera na Tichonovově helmě zachytila další vývoj: Petrov se rozmáchl a vší silou udeřil arbitra po hlavě. Nemít sudí helmu, kdo ví, jak by na tom dnes byl. Pokud by vůbec byl... A to ještě nebylo všechno, rváč se totiž k rozhodčímu vrátil a "výchovnou lekci" zakončil ještě bombou pěstí, až se sudímu kamera na hlavě roztočila...

Jisté je, že Petrova čeká disciplinární řízení a mimořádný flastr.

Nižší hokejové soutěže jsou pěkná divočina všude, tenhle zápas v Rusku byl ale příliš.
Nižší hokejové soutěže jsou pěkná divočina všude, tenhle zápas v Rusku byl ale příliš.