Jaroslav Kalina
30. listopadu 2016 • 04:15

Hlinka mstitel! Káňa tvrdě sejmul Švrčka, kapitán to jel vyřídit

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

To musela být rána! V 52. minutě vyrovnané bitvy Sparty s Kometou za stavu 2:2 najel brněnský útočník Jan Káňa na sparťanského beka Jana Švrčka. Tvrdý hit se neobešel bez odezvy. Okamžitě po zásahu šel mstít svého spoluhráče sám kapitán Sparty Jaroslav Hlinka, kterému pravděpodobně řekl pár ostrých slov. „Jarda se zachoval jako správný lídr kabiny,“ řekl na adresu čtyřicetiletého útočníka Zdeněk Moták, asistent trenéra Sparty.



Hrálo se pořádně do těla. Ve třetí třetiny a za stavu 2:2 se není čemu divit. Navíc v duelu Sparty s věčným rivalem z Brna. Zákrok forvarda Komety Jana Káni na svého jmenovce Švrčka vzbudil pořádné emoce na všech tribunách. Než se sparťanský obránce dokázal vzpamatovat z pořádné pecky. Už si pro pomstu mířil Jaroslav Hlinka , který se pořádně opřel do aktéra Káni. Nechybělo málo a strhla se pořádná bitka, za kterou by si šli oba soupeři jistě sednout.

Sparta - Kometa Brno: Zákrok Jana Káni na Jana Švrčka
Video se připravuje ...

Sudí tresty nakonec nerozdávali a atak na Jana Švrčka také nebyl posouzen jako nečistý zákrok. „Hokej je hra emocí, které k této hře neodmyslitelně patří jako hokejka a puk. Jarda Hlinka se jako kapitán zachoval správně. Chtěl dát mužstvu impuls. Řekl bych, že zákrok na Honzu Švrčka nás nabudil. Potom jsme začali hrát ještě o něco lépe. Tlačili jsme se víc do soubojů a do přečíslení. Věřím, že to byl zvrat utkání,“ zhodnotil událost ze třetí třetiny asistent Moták.

Dominik Uher vstřelil proti Kometě rozhodující gól
Dominik Uher vstřelil proti Kometě rozhodující gól

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud