Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Tři dívky sexuálně napadly v Anglii fotbalistu! U soudu vyšly najevo peprné detaily

Autor: bko

V Anglii se řeší sexuální skandál, do kterého je zatažený nejmenovaný fotbalista. Tentokrát ovšem netypicky v roli oběti. Útočnicím hrozí, že si od soudu v Prestonu, který zahájil projednávání případu, odnesou příští měsíc trest odnětí svobody.

Začalo to jako bujarý večírek s alkoholem. Dvacetiletý fotbalista, jehož identita nebyla u projednávání případu odhalena, narazil v baru na tři dívky a vyrazil s nimi do bytu jedné z nich.

Určitě netušil, jaké s ním Brogan Gilliardová (26 let), Paige Cunninghamová (22 let) a Shannon Jonesová (20) mají záměry.

Poté, co dorazili domů, se pokračovalo v enormním pití vodky, až muž omdlel. Celou scénu si trojice dívek natáčela na telefon. Kolem své oběti nejdřív tančily, pak mu i ostříhaly vlasy a krájely nad ním zeleninu.

Následně Gilliardová začala mávat nůžkami a ptát se parťaček: „Dáme mu je do zadku?“ Ačkoliv fotbalista cítil bolest, vyvázl z celého střetu údajně bez vážného zranění.

Všechny obžalované přiznaly u soudu sexuální obtěžování, odmítly však, že došlo k útoku nůžkami. K vynesení rozsudku dojde v lednu, všechny tři dívky budou zařazeny do registru sexuálních útočníků.

Brogan Gillard vytáhla na omámenou oběť nůžky
Brogan Gillard vytáhla na omámenou oběť nůžky

 

Témata:  fotbalangliesexsoudsport Fotbal na Heureka.cz