Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Takhle si Mayweather užívá prachy. Koupe se a spí ve stodolarovkách!

Autor: ps

Lidé jim často závidí, jejich miliony, jenže za tím je spousta dřiny a odříkání! Nejlépe placeným sportovcům světa rozhodně nepřipluly miliardy na bankovní konta jen tak. Sedmý největší boháč historie, boxer Floyd Mayweather (40), si umí užívat mocných papírků dokonale. O víkendu je bude rozhazovat v Praze!

Pojďme si jen upřesnit, že myslíme peníze vydělané čistě jen sportem. Nejsou tu zahrnuty příjmy z reklamních kampaní či jiných finančních gáží. To by žebříček nejmovitějších sportovců vypadal úplně jinak.

Vzhledem k tomu, že jedna z největších sportovních hvězd planety míří do Česka, zaměříme se na ni. Americká boxerská mlátička Mayweather toho má v rukách odboucháno opravdu hodně. V největší bitvě kariéry (byla také jednou z nejsledovanějších ve sportovní historii) proti Filipínci Mannymu Pacquaiovi, se bojovalo o hrozivých 4,4 miliardy korun! A Floyd po něm zvednul ruce nahoru.

Není pak divu, že se koupe v dolarových bankovkách, spí na posteli vystlané »stovkami«  nebo si v reálných milionech užívá s milenkami. Všechno si dokumentuje a nemá žádný ostych pochlubit se tím na internetu. Díky tomu je z něho unikátní fenomén…

TOP10 nejlépe placených sportovců historie

 1. Michael Jordan (basketbal) 43,4
2. Tiger Woods (golf) 42
3. Arnold Palmer (golf) 34,4
4. Jack Nicklaus (golf) 29,3
. Michael Schumacher (formule 1) 25,5
6. Kobe Bryant (basketbal) 19,6
7. Floyd Mayweather (box) 19,5
8. Phil Mickelson (golf) 19,4
9. David Beckham (fotbal) 18,6
10. Shaquille O´Neal (basketbal) 17,9
Pozn.: Částky jsou v miliardách korun (přepočítány podle současného kurzu).

Tahle létá Mayweather!
Tahle létá Mayweather!

Boxerský souboj Floyda Mayweathera s Victorem Ortizem skončil šokujícím KO
Video se připravuje ...