Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Podrazák Mayweather! Hvězdný boxer dal Praze K.O., pořadatelům lhal

Autor: Petr Němec

Když tenhle frajer řekne „Dobrý den,“ je třeba se podívat, jestli není tma. Boxerský šampion a miliardář Floyd Mayweather (40), který dal Praze o víkendu drsné K.O., totiž lže i na fotkách.

Slavná americká mlátička měla předávat cenu na akci Box Live v hale Královka, jenže dorazila do Prahy soukromým aeroplánem s čtyřhodinovým zpožděním. Když už v Bubenči dávno zhasli...

Blekota

Ještě v sobotu večer ve 23:00 psal Mayweather z londýnského hotelu na sociální sítě, že má za sebou dlouhý den na nákupech. V pražské hale měl přitom být kolem 22:00! Dostavil se až ve dvě ráno na afterpárty v klubu Lávka. Za to, jak svedl svoji časovou sekeru na závadu stroje, by mu nafackoval i baron Prášil.

Floyd Mayweather dorazil do Prahy se zpožděním, objevil se až na afterparty v Klubu Lávka
Floyd Mayweather dorazil do Prahy se zpožděním, objevil se až na afterparty v Klubu Lávka

„Chtěl bych se omluvit, že jsem se zpozdil, ale měli jsme velký problém s naším letadlem. Takové věci se stávají. V životě je velmi důležité, aby byl každý v bezpečí,“ blekotal Floyd.

„Jsem muž svého slova. Své slovo dodržím. Strašně mnoho lidí mě zranilo, ale udělám všechno pro to, abych mohl komunikovat s českými promotéry znova. Strašně moc se těším, až se zase vrátím zpět a podpořím český box. A teď bude párty, ne?“ korunoval svůj blábol, jenž trval 2:38 minuty.

Fracek

Víc toho svéráz s majetkem odhadovaným na 19 miliard korun nepředvedl a pořadatelé polykali to, jak je vyšplouchl. „Bohužel to nestíhá. Všechno je domluvený, zaplacený. Je to ale blbý. Vykašlal se na to. Strašně moc mě to štve,“ nadával bývalý český rohovník Lukáš Konečný.

„U Floyda Mayweathera je to složité. Je trochu jako dítě. Když chce, tak chce, a když nechce, tak nechce. Máme s ním uzavřenou smlouvu, ale na druhou stranu, on může říct, kolik to stálo a já vám to dám, a je mi to jedno,“ pokrčil bezmocně rameny Miloš Veselý ze společnosti QWERT Boxing.