Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nahé KO! Krásná Celeste svádí bijce v kleci, na pláži ukázala prsa

Autor: ps

Vrchní část plavek nemá na zakrytí svých vnadů, ale spíše na obtíž! A tak si krásná brunetka Arianny Celeste (31), která se živí tím, že zmláceným bojovníkům z UFC ukazuje, kolik kol jim ještě zbývá do konce, užila dovolenou v Mexiku nahoře bez.

Je krásná, sexy a vůbec se nebojí ukázat to, co je na ní nejhezčí. Modelka Arianny, vlastním jménem Penelope López Márquez, bere své poprsí jako magnet. Nejen pro oči rváčů v UFC, kteří z ní musejí v kleci omdlívat, ale také pro »zazobané« podnikatele. Ti ji nahánějí na každé akci!

Krásná hosteska UFC Arianna Celeste.
Krásná hosteska UFC Arianna Celeste.

Samozřejmě okouzlující přírodní čtyřky využívá i k tomu, aby se měla dobře. Nabídky na focení a reklamní kampaně se jí jenom hrnou. Ne nadarmo hostesku UFC sleduje na Instagramu 2,8 milionu fanoušků!

Jejím posledním výstřelkem, kdy se ukázala polonahá, byla dovolená v Mexiku. S kamarády dováděla na pláži, podprsenku nechala někde po cestě a místním domorodcům se naskytla fantastická podívaná. Jenže když zaregistrovala, že ji z dálky fotí paparazzi, snažila se prsa zakrýt. Povedlo se jí to jen tak napůl a obrázky už kolují všude možně. Tak si je pojďte užít i s námi!