Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Co tomu řekne hvězdný Neymar? Sexy sestřička mu randí se spoluhráčem

O Neymarově sexy sestře Rafaelle (21) se toho dost víc. S bratrem jsou si blízcí a občas to na nějaké párty spolu pěkně rozjedou. Neymar má navíc její tvář vytetovanou na paži. Teď budou k tomu mít i o něco víc společných témat k hovoru. Krásná Rafaella totiž začala chodit se spoluhráčem slavného bratra z brazilského nároďáku.

Rafaella Beckranová dala světu vědět, že má vztah s brazilským fotbalistou Gabrielem „Gabigolem“ Barbosou. Fotka na Instagramu, kterou oba milenci zveřejnili ve stejnou dobu, zapůsobila jako malá bomba. Oba posty měly během pár hodin přes 100 000 lajků.

A není se ani čemu divit. Rafaella je na sociálních sítích hodně populární, má víc než tři miliony fanoušků, a Gabigol jich má také dost, 1,2 milionu.

Možná budoucí člen Neymarovy rodiny se poprvé prosadil v Santosu, klubu, kde hrával i Neymar. Ve dvaceti ho ale prodali do Evropy, hrál za Inter Milán. Velký dojem tam sice neudělal, ale přesto o něj stojí v Premier League, údajně dokonce ve slavném FC Liverpool. A kdo ví, jestli se za čas neobjeví i na španělských trávnících. To by pak byly pikantní souboje s Neymarovou Barcelonou!

Neymarova sestra Rafaella začala randit s jeho kolegou z brazilského nároďáku.
Neymarova sestra Rafaella začala randit s jeho kolegou z brazilského nároďáku.