Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Boj o Pretty Woman na El Clásiku! Ronaldo a Messi se prali o hvězdnou Julii Roberts

Autor: ija

Drama nejen na hřišti! Nedělní El Clásico přineslo napínavou podívanou a souboj, který na hřišti vyhrála Barcelona 3:2, se pak přenesl i na sociální sítě. Zápas totiž na stadionu Santiaga Bernabeua v Madridu sledovala i celebrita z nejhvězdnějších, hollywoodská herečka Julia Roberts, a oba velkokluby se pak předháněly, kdo pošle do světa víc fotek s ní.

Robertsová si světový fotbal užívala a po zápase se setkala s hvězdami obou týmů. Zdá se, že i fotbaloví giganti Cristiano Ronaldo a Lionel Messi byli potěšeni, když se mohli se slavnou „Pretty Woman“ vyfotit. „Vždycky je radost potkat příjemné lidi. Bůh s tebou a tvojí rodinou,“ složil jí hold Ronaldo.

Barcelona zveřejnila na svém účtu fotku Robertsové s Messim s popiskem: „A Oscara získává (jako vždy) Leo Messi“. Real zveřejnil rovnou video, které ukázalo nejen setkání známé herečky s Cristianem Ronaldem, ale také dalšími oporami včetně Marcela, Sergia Ramose a samotného trenéra Zinedina Zidana.

„Jsem šťastná, že jsem tady a s celou svou rodinou. Jsme úplně nadšení,“ nechala se slyšet Robertsová, které se dostalo výjimečné výsady: mohla se podívat až do kabiny místního bílého baletu. Otázka, zda má hollywoodská celebrita radši madridský, nebo barcelonský klub, případně Ronalda, nebo Messiho, ale zůstala nezodpovězená.

Herečka Julia Roberts a hvězda Barcelony Lionel Messi.
Herečka Julia Roberts a hvězda Barcelony Lionel Messi.