Sobota 30. března 2024
Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido
Oblačno 18°C

Ten výstřih a bradavky! Bývalý soupeř gólmana Čecha má sexy milenku, která vás uhrane

Autor: pv, pv, pv

Patřil k velkým fotbalovým nadějím. Anglický záložník Jamie O'Hara (30) nastupoval za mládežnické reprezentace a hrál v Premier League za Tottenham nebo Fulham a častokrát tak nastoupil i proti české brankářské legendě Petrovi Čechovi. Nyní hraje O'Hara v nižších soutěžích, ale jeho současná partnerka Elizabeth Jayne má prvoligové parametry.

Fotbalista a modelka, specializující se na předvádění spodního prádla, si užívali radovánek na ostrově Ibiza. Skotačení v moři proložené líbáním a dalšími něžnostmi nebralo konce. Elizabeth Jayne na sobě měla jednodílné plavky, ve kterých vynikla její postava a hlavně vnady díky hlubokému výstřihu.

Jamie O'Hara a jaho krásná modelka Elizabeth Jayne
Jamie O'Hara  a jaho krásná modelka Elizabeth Jayne

Zaujala i trčícími bradavkami, jež chtěly vykouknout ven. Jamie O'Hara svou krásku několikrát poplácal po zadečku a byla na nich znát velká zamilovanost. Kdo by řekl, že letos v březnu to mezi nimi vypadalo špatně a dokonce se rozešli. Usmiřovací dovolená na Ibize ale všechno napravila.

Někdejší mládežnický reprezentant byl už v minulosti ženatý. Před pěti lety si vzal Miss Anglie z roku 2004 Danielle Lloydovou a mají spolu dohromady tři děti. Manželství se jim rozpadlo po pouhých dvou letech. Snad jim to s vnadnou černovláskou Elizabeth Jayne Tierneyovou vydrží déle.