Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Přítel herečky Kerekes, bývalý brankář Musil: Drsná pravda o tetování penisu!

Autor: pv

Je špičkou ve svém oboru. Bývalý hokejový brankář Lukáš Musil (33) se vrhl na uměleckou dráhu. Proslavil se i jako tatér a malíř. Jeho partnerkou je navíc půvabná herečka Vica Kerekes (36). Musa, jak si nechá někdejší gólman Slavie říkat, je známý svými kontroverzními výtvory. Dokonce promluvil o tom, jak dvakrát v životě tetoval někomu obrazce na penis!

Rád šokuje. Na jedné z výstav Musil překvapil návštěvníky snímkem, kde je nahý před zrcadlem a za hlavou má hokejku. Nyní do konce června vystavuje v Galerii Mánes své obrazy a neustále tvrdí, že s tetováním skončil. Může za to i intimní příhoda, která se mu přihodila?

Bývalý brankář Lukáš Musil překvapil na výstavě i svým nahým snímkem
Bývalý brankář Lukáš Musil překvapil na výstavě i svým nahým snímkem

„Dvakrát jsem tetoval penis. Jednou jednoho kolegu tatéra. A pak takovýho chlapa. Ten se mi u toho udělal. To jsem se zařekl, že už to dělat nikdy nebudu. Chlápek přišel, že chce tetování na penis. Jak jsem to nikdy nedělal, tak jsem byl zvědavý. Lehnul si a okamžitě se mu postavil. A teď jsem mu tam něco začal čmárat. A bolelo mě to za něj. Já se u toho kroutil, bylo mi to fakt nepříjemné. Když jsme skončili, tak jsem mu utíral barvu a chlápek se udělal. Tak jsme oba tak nějak dělali, že se to nestalo… no, asi mu to dělalo dobře, tomu chlápkovi,“ prozradil Musil v příloze magazínu Hospodářských novin Proč ne?!

A povyprávěl o tom, proč s tetováním skončil. „Ke konci jsem měl už taková osobní tabu. Nechtěl jsem dělat určité věci, protože mi přišlo, že sám sebe vykrádám. I proto jsem nakonec skončil.“