Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Takhle se chystá Barošova manželka na Baník: Prsa, bříško a sluníčko

Autor: ps

Na Ostravsku už se nemohou dočkat, až v opět prvoligové sezoně vyběhne na hřiště jejich navrátivší miláček Milan Baroš (35). Jeho žena Tereza (31) také dělá, co může, aby byla připravena. Formuje dokonalé tělo, máme se na co těšit!

Tam, kde to milují, se pořád vracejí. Tentokrát vyrazila Barošova žena do turecké Antálie bez Milana, který už se potí a nabírá kondici, aby mohl Baníku vystřílet minimálně další sezonu v české elitní soutěži.

Co se týká přípravy Terezy, ta je také v plném proudu. Její štíhlé tělo ještě není na pár místech úplně dohněda, tak ho vystavuje pichlavým slunečním paprskům a svým fanouškům na sociálních sítích dělá radost. Je neskutečně sexy!

Jedním z posledních snímků je obrázek z balkonu v hotelovém pokoji, kde se krásná brunetka fotila (detailně) od prsou dolů. Byl to samozřejmě senzační výhled – jak na okolní panoramata, tak i na fantastickou postavičku!

Baroš vše kontroluje na dálku, hlavu má totiž úplně jinde. Ponořenou do fotbalu, do Baníku. „Tréninky máme v herním stylu, to mě baví. Samozřejmě, je to náročné,“ vyprávěl Milan po první společné letní dřině v Kroměříži. „Kuča (trenér Radim Kučera pozn. red.) chce dělat všechno na hřišti, což se mi líbí,“ nezastíral mezinárodními zkušenostmi otřískaný útočník.

Barošova manželka fotí výhledy v Turecku.
Barošova manželka fotí výhledy v Turecku.

Poslední přestup Milana Baroše: Baník patří mému srdci
Video se připravuje ...