Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Neskutečná nová šatna na stadionu City: Nejen Guardiola se vyřádil!

Autor: ps

Balík až 260 tisíc korun za sezonní permanentku by v Česku jen tak někdo nedal. Ano, neprohání se tu Agüero ani Pogba, nehraje se tu Premier League, přesto… Je to šílená suma. Fanoušci Manchesteru City, pokud se chtějí dostat na Etihad Stadium, ji zaplatit musí. A revanš od klubu? Budou blíž svým hvězdám! I díky novým šatnám.

Během letní přestávky prošel interiér krásného fotbalového stánku v Manchesteru fantastickou obměnou a bude to vidět hned v prvním zápase sezony proti Evertonu, jehož dres by měl obléci i Wayne Rooney . Ten velmi neoblíbený muž, který oblékal barvy nenáviděných United.

Do předělání prostorů kolem kabin se prý zapojil i sám kouč Pep Guardiola, jenž spolu s majiteli klubu chtěl, aby se fanoušci dostali blíže k hráčům. A jak si přál, to bylo splněno.

Tunel, jimž vyběhnou fotbalisté na trávník, je prosklený, tudíž diváci uvidí vše podstatné ze zákulisí tak, jak nikdy předtím neměli šanci! A co je ještě nového?

Samotná kabina také změnila vizáž. Architekti ji na přání nadesignovali do kulatého tvaru, aby na sebe všichni při trénincích a zápasech dobře viděli. Samozřejmě vyladění doznaly i prostory pro rekonvalescenci, jak jsou bazény, masérské koutky a další místnosti.

Je to jedna velká nádhera! A za 260 tisíc ročně, kdo by se na to nepřišel podívat…

Nová kabina City má kruhový tvar.
Nová kabina City má kruhový tvar.