Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sparta zahání chmury: Ben Chaim v lázních, Kadlec balí kufry?

Autor: nem

Tak se konečně vyhrálo a je třeba nabrat psychické síly na další mače. Sparťané si lebedili ve volnu po spásném vítězství v Mladé Boleslavi (1:0). Ale každý z hráčů má o čem přemýšlet…

V »Bolce« se podařilo zahnat chmury ze zpackaného úvodu sezony a dochází na krédo kouče Andrey Stramaccioniho: „Pracujeme na mentální odolnosti hráčů, což je velmi důležité.“ A tak...

Ofenzivní half Tal Ben Chaim (28) na to šel přes rodinnou pohodu. Nejdražší plejer české ligy (jeho přestup z Maccabi Tel Aviv vyšel na 76 milionů korun, Izraelcova měsíční gáže činí údajně 2,2 milionu korun) vzal půvabnou manželku Lian a šikovného synka Seana do Žlutých lázní. Vyblbli se! Tal zabrousil do půjčovny pro šlapadlo a vyvezl svá zlatíčka na Vltavu.

Izraelský záložník Ben Chaim relaxoval s rodinkou na Vltavě.
Izraelský záložník Ben Chaim relaxoval s rodinkou na Vltavě.

Černý čtvrtek?

Fajn, jenže rudý svět ještě není úplně růžový. Určitě ne pro všechny plejery. Někteří tuší černou zvěst, že na ně při jedenácti nových cizincích, nemusí zbýt v kádru místo. „Pokud dobře počítám, tak je nás šestadvacet. Brzy budu mít jednání s vedením, kde budu prezentovat, že na ligu je nás zbytečně moc,“ pravil v pondělí Stramaccioni.

Podle informací Blesku na to má dojít dnes, a přesto, že má Sparta pořád na marodce hafo maníků, už může k některým uším zaznít: „Půjdeš pryč!“ Třeba takový forvard Václav Kadlec, jenž stál Letenské 73 milionů korun a se Stramaccionim si do oka dvakrát nepadl, žije v nejistotě. Dále padají jména Vukadinovič, Juliš, či Bičík .

Tal Ben Chaim poprvé na Letné! Nejdražší posila předvedla rychlost i tvrdou střelu
Video se připravuje ...