Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nebezpečně sexy! Plíškové hrozí na US Open problém s obřím výstřihem

Autor: pv

Poutá na sebe velkou pozornost a to přitom není tak vysoko v žebříčku WTA jako její sestra. Kristýna Plíšková byla v 1. kole US Open oděná do modelu s velice odvážným výstřihem. Nastane kvůli tomu podobný problém, jaký měla před šesti lety na Australian Open Petra Kvitová, když měly kvůli jejímu bujnému dekoltu trable televizní stanice?

Vzpomínáte si? Leden 2011 a tehdy dvacetiletá Petra Kvitová došla na Australian Open až do čtvrtfinále. Neoslňovala jen svou hrou, ale kvůli jejímu výstřihu musely televizní stanice měnit úhly kamer, aby toho česká hvězda neukázala příliš. Kvitová hrála v Melbourne v modrém tílku s bílým lemováním, a podle lidí z televize hrozilo, že na kurtu ukáže víc, než by sama chtěla.

Letošní model Kristýny Plíškové pro US Open budí rozruch
Letošní model Kristýny Plíškové pro US Open budí rozruch

Během utkání tak byla zabírána vzdálenější kamerou a navíc nebyla Petra na pokyn režie detailně snímána pracovníky televize. Na podobný problém může nyní v New Yorku během US Open narazit i Kristýna Plíšková . Dvojče světové jedničky Karolíny má od italské oděvní společnosti Loto šaty s květinovým potiskem a nařasenou bílou sukní.

Nejvíce ale poutá pozornost hrudní oblast tenistky, která se momentálně nachází na žebříčku o čtyřicet míst níže, než sestra. Ani Karolína však nebude hrát v modelu, který by přednosti partnerky Michala Hrdličky zakrýval. Oděvní sponzor české tenistky společnost Fila šetřila s materiálem, a tak bude na US Open pořádně veselo v podání sester Plíškových. Snad je uvidíme na kurtech co nejdéle.