Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Na Neymara a Hamiltona se přisály modelky: Vášnivá noc s andílky Victoria´s Secret!

Autor: ps

Stačí, když se fotbalový bohém Neymar (25) a pilot formule 1 Lewis Hamilton (32) společně objeví v ulicích Londýna a hned je z toho poprask! Jako teď v pondělí, kdy se na ně okamžitě přisáli andílci z Victoria´s Secret. A že jich tam bylo, zrovna totiž v anglické metropoli vrcholil Fashion Week…

Bez ochranky to v Londýně nešlo. Dva sexy »týpci«, celosvětové ikony žen i mužů, měli pořádně našlapaný program. Vzhledem k tomu, že Hamilton ovládl Velkou cenu v Šanghaji a Neymarovo PSG smázlo ve francouzské lize Lyon 2:0, měli co slavit.

Večer plný vzrušení začali »zazobaní« kamarádi vydatnou večeří v přepychové restauraci Zuma, kam s nimi zamířila také maďarská modelka Barbara Palvin. Moodrooká brunetka a členka sexy andílků Victoria´s Secret okamžitě zaujala pozornost brazilského fotbalisty, čehož si všiml i Hamilton. Ten vše okamžitě dokumentoval na sociální síti.

Že by se rodila nová láska? Možné je všechno, ale čerstvě rozejitý Neymar o pár hodin později valil oči ještě víc. S Hamiltonem totiž zamířili na párty LOVE magazínu, kde se bavila smetánka celosvětového šoubyznysu – Rita Ora , Winnie Harlow, Lottie Moss, Talia Storm či Joan Smalls. Přehlídka snad nejkrásnějších žen planety!

Jak to pak dopadlo, už místní média nevypátrala. Ale s trochou fantazie, bezedným bankovním kontem, sexy tělem a… Neymar s Hamiltonem určitě zabodovali!

Neymar, modelka Barbara Palvin a Lewis Hamilton na večeři.
Neymar, modelka Barbara Palvin a Lewis Hamilton na večeři.