Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Šokující svědectví o cestě hokejisty Hudlera: Z letadla ho odvedla policie!

Autor: fuk

Parádní mejdan si měl z pátečního letu z New Yorku do Prahy udělat hokejista Jiří Hudler (33). Podle spolucestujících byl pořádně rozjetý a pořvával na všechny okolo. Z letadla ho pak odváděla policie!

Do stroje společnosti Delta Airlines nasedal český útočník a bývalý hokejový reprezentant údajně už v hodně povznesené náladě. Jestli byl posilněn alkoholem, jak si myslí jeden z cestujících, nebo v tom bylo něco jiného, zatím není jasné... Každopádně na rámus, který na palubě předváděl, si pak měli stěžovat ostatní pasažéři byznys třídy.

Z obřího Boeingu 747 si prý dělal vlastní zábavní klub. „Tohle není žádná párty, až přistoupí holky, tak se to teprve rozjede,“ tlumočil Blesku jeho slova šokovaný cestující. Jako utržený ze řetězu je pak údajně rušil ještě dalších šest hodin. Až na tu poslední před dopoledním přistáním v Praze si měl asi vysílením zdřímnout.

Hudler působil v sobotu dopoledne svěže.
Hudler působil v sobotu dopoledne svěže.

Na letišti ho čekalo (alespoň obrazně) vystřízlivění. Krátce po dosednutí ho podle svědků z letadla doprovázeli policisté, které vysílačkou zalarmovali piloti.

Reportéři Blesku chtěli s Jiřím Hudlerem mluvit už v pátek, ale marně. Přestože byl podle všeho doma, nedalo se ho kontaktovat. Že by vyspával mejdan v oblacích?

Včera dopoledne už působil svěže. Ale pokoušel se zatloukat... „Nic se nestalo, byl to jen takovej malej incident,“ řekl Blesku Hudler před domem, kde bydlí. Jak přesně si představuje pojem »malý incident«? „Když jsem přistáli, tak tam bylo nějaké neuposlechnutí personálu...“ snažil se předstírat, že se vlastně nic moc nestalo. Jenže...