Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Snowboarďačka a milovnice koní Samková: Rande s důchodcem!

Autor: pv

Miluje koně a dokonce i sama jednoho vlastní. Olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Samková se během posledního víkendu, kdy se konala i Velká pardubická, rozhodla navštívit Domov pro koně. V něm odpočívá zasloužilý trojnásobný vítěz nejtěžšího překážkového dostihu Evropy – Tiumen.

Na jaře mu bylo šestnáct let a závodní kariéru před třemi lety zabalil. Fenomenální hnědý valach ze stáje osminásobného vítěze Velké pardubické Josefa Váni si užívá zasloužený odpočinek. Aby taky ne, když Váňu dovezl ke třem triumfům na Velké a na dostizích vydělal svému majiteli 7 milionů korun.

Eva Samková v domově pro zvířecí důchodce navštívila Tiumena
Eva Samková v domově pro zvířecí důchodce navštívila Tiumena

„Včera jsem se byla podívat v Domov pro koně. Patricie se svojí rodinou a kamarády dávají lásku a potřebnou péči všem koním, psíčkům a ostatním zvířatům, která si k nim najdou cestu. Třeba i Tiumenovi, který vypadá parádně! Měla by to být samozřejmost, starat se o naše koně celý jejich život a oplatit jim to, jak nám sloužili v mládí!“ napsala Samková pod společnou fotku s Tiumenem.

Olympijská vítězka se dobře stará i o svého koníka Pepina, kterého dostala od rodného města Vrchlabí, právě za vítězství v ruském Soči.

Velká pardubická 2017: Vše o legendárním dostihu čtěte ZDE »

Váňa triumf No Time To Lose divoce prožíval: Vyváděl jsem, bylo to monumentální
Video se připravuje ...

Je to splnění životního snu, radoval se Kratochvíl po triumfu ve 127. Velké pardubické
Video se připravuje ...

Klobouky, kulichy i anglická královna. Vychutnejte si atmosféru Velké pardubické!
Video se připravuje ...