Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čontofalský se sbírá z tragického skonu syna Kamila (†3): Snaží se zase smát

Autor: nem

Večírek charitativní nadace Yvetty Blanarovičové (55) spojil příjemné s užitečným. Herecká diva, která má k fotbalistům tuze blízko, přivedla do společnosti Kamila Čontofalského (40).

Bývalý brankář Slavie se objevil na veřejnosti poprvé od květnového tragického skonu synka Kamila (†3). V příjemné společnosti přišel na jiné myšlenky.

»Čonty«, který je ambasadorem sportovní sekce tohoto chvályhodného spolku pomáhajícího dětem ze znevýhodněných rodin, se usmíval. V hotelu Ambassador poklábosil se slečnou u schodiště, fotil se po boku sparťanské legendy Horsta Siegla a z pódia pronesl, že pro nadaci velice rád pracuje už spoustu let. „Byl velice příjemný a decentní,“ řekl jeden z účastníků večera plného celebrit z rozličných oborů.

„Byl jsem tam, ale nezlobte se, nechci si o ničem povídat,“ omluvil se Blesku za odmítnutí rozhovoru Kamil Čontofalský. Byl to navýsost pochopitelný pardon, protože rodinné neštěstí ještě tátu Kamila a mámu Kláru nepřebolelo.

Jejich jediný syn láskyplně přezdívaný »Keysik« utonul v bazénu u vilky v Říčanech. Podle babičky Julie v nestřeženém okamžiku spadl z kola a v bezvědomí se sesunul do vody. Čas je sice nejlepší lékař na kruté rány osudu, ovšem sám na to kurýrování potřebuje čas...

Takhle se rodí úsměv osudem krutě zkoušeného Kamila Čontofalského.
Takhle se rodí úsměv osudem krutě zkoušeného Kamila Čontofalského.