Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nej partnerky českých sportovců: Barošová poráží Řepkovu Vlaďku

Autor: Ondřej Michálek

FOTOGALERIE | ANKETA | Že čeští sportovci vyhledávají společnost vyhlášených krasavic, to je věc dobře známá. Která z nich je ale ze všech nejpohlednější? V naší anketě zatím všechny soupeřky poráží Tereza Barošová. Smyslná manželka útočníka fotbalové reprezentace Milana vede i nad Jágrovou Innou.

Tereza Barošová je ostatně jedinou kráskou v anketě, jež se počtem hlasů přehoupla přes hranici 20 %. Druhou nejoblíbenější partnerkou čtenářů je Lucie Vondráčková, která nedávno porodila Tomáši Plekancovi první dítě.

Největším překvapením je nejspíše výsledek Řepkovy přítelkyně Vlaďky Erbové, které svůj hlas dalo jen 5 % z vás. Těhotné modelce možná na popularitě nepřidalo to, že svého Tomáše odlákala manželce Renátě.

Nic ale není definitivní a hlasovat můžete i nadále. Svou favoritku mezi partnerkami sportovců můžete zvolit v anketě na konci článku!

 

Přítelkyně tenisty Tomáše Berdycha Ester Sátorová
Přítelkyně tenisty Tomáše Berdycha Ester Sátorová


Lucie Hadašová (25)
Partnerka hokejisty Jaroslava Bednáře (35)

Lucie Hadašová je s hokejistou Jaroslavem Bednářem již téměř tři rokyFoto Foto pro Blesk - Jan Tůma

Česká Miss 2007 je s Bednářem, nyní útočníkem švýcarského Lugana bezmála tři roky. Mají Denisu (1,5 roku). Občas je to u nich tak trochu »Itálie«, ale zdá se, že jim to tak vyhovuje.


Inna Puhajková (26)
Partnerka hokejisty Jaromíra Jágra (40)

Inna Puhajková je oporou Jaromíra JágraFoto Foto pro Blesk - Filip Matušinský

Narodila se na Ukrajině, vystudovala střední policejní školu, a Jaromíra »zajala« už před pěti lety. Jednou je blond, jindy bruneta, občas se spekuluje o rozchodu, pak zase o svatbě… Po boku české hokejové legendy, nyní hájící barvy Philadelphie, se objevuje ne vždy, ale s železnou pravidelností.


Lucie Jandová (27)
Manželka skokana na lyžích Jakuba Jandy (33)

Manželkou skokana na lyžích je Lucka JandováFoto Foto pro Blesk - Petr merta

Rande jim už v roce 1999 domluvil strýc Lucie a zároveň kamarád Jakuba Jandy. Našli v sobě zalíbení, i když svatba byla až o osm let později, když Lucii bylo třiadvacet. Mají spolu dvě děti - dceru Lauru (3) a syna Olivera (1). Ona podniká v obchodu s dětským oblečením.


Radka Kocurová (30)
Partnerka fotbalisty Tomáše Rosického (31)

Radka Kocurová je dlouholetou partnerkou Tomáše RosickéhoFoto Foto pro Blesk - Dana Kolářová

Před deseti lety druhá vicemiss České republiky je s Tomášem díky modelingu - seznámili se v roce 2003 na jedné z akcí. Nevzdala se práce na Nově, kde dělá rosničku, když má volno, létá za ním do Londýna. Pár loni čekal, potomka, ale potrat radostné chvíle ukončil. Bude aspoň svatba?


Vlaďka Erbová (30)
Partnerka fotbalisty Tomáše Řepky (38)

Vlaďka Erbová čeká s Tomášem Řepkou potomkaFoto Foto pro Blesk - Jan Tůma

Modelka, která sem patří dvojnásob - specialistka na sportovce. Její exmanžel Zdeněk Bahenský, s nímž má dceru Viktorku, je totiž hokejista Mladé Boleslavi. V genech jejího druhého měsíčního syna Markuse, už je divokost Budějovic, fotbalisty exsparťana Tomáše Řepky.


Petra Hrůzková (21)
Partnerka fotbalisty Františka Rajtorala (26)

Fotbalista Plzně František Rajtoral s partnerkou Petrou RůzkovouFoto Foto pro Blesk - Martin Sekanina

Tenhle pár z Plzně se ukázal koncem února na vyhlášení Fotbalisty roku a Petra v duhových šatech vynikala. Jsou spolu přes tři roky, Petra ještě studuje práva. Seznámili se v Příbrami, odkud oba pocházejí.


Ester Sátorová (20)
Partnerka tenisty Tomáše Berdycha (26)

Přítelkyně tenisty Tomáše Berdycha Ester SátorováFoto Foto pro Blesk - Michal Pavlásek

O více než šest let mladší modelka vystřídala po boku nejlepšího českého tenisty Lucii Šafářovou, která byla jeho přítelkyní devět let - až do loňského léta. Ester, studentka střední ekonomické školy, poznala Tomáše, už když jako holka hrávala tenis. Pak si psali na Facebooku a z toho vznikl nový vztah.


 Lucie Vondráčková (32)
Manželka hokejisty Ma Tomáše Plekance (29)

Lucka Vondráčková již má s hokejovou hvězdou Tomášem Plekancem potomkaFoto Foto pro Blesk - Dana Kolářová

Z party modelek vybočuje pestrou kariérou i titulem doktorky filozofie. Zpěvačka, herečka, tanečnice… a nyní především matka syna Matyáše, který se narodil loni 4. prosince v kanadském Montrealu, kde Tomáš hraje NHL./>Seznámili se na akci Jágr Teamu a během roku stihli zásnuby, svatbu i zadělat na potomka.


Aneta Vignerová (24)
Partnerka fotbalisty a Tomáše Ujfalušiho (34)

Aneta Vignerová si Tomáše Ujfalušiho příliš neužijeFoto Foto pro Blesk - Jakub Ludvík

Chodila s muzikantem Davidem Daem, Krausem, loni však našla Miss ČR 2009 úspěšnějšího muže. Ujfaluši má po rozvodu a do svatby se nehrne, milenci se kvůli jeho angažmá v Istanbulu vídají málo... Nic to nemění na tom, že jde o jeden z nejvíc víc sexy párů.


Veronika Machová (21)
Partnerka hokejisty Romana Červenky (26)

Přítel Veroniky Machové Roman Červenka září v OmskuFoto Foto pro Blesk - Dana Kolářová

V Rusku se po boku hokejisty Omsku cítí jako doma - její maminka pochází z Volgogradu, díky tomu se tam bez problémů domluví. Česká Miss World 2010 poznala Romana před Vánoci 2010 na jedné ze společenských akcí a byla to láska na první pohled.


Tereza Barošová (25)
Manželka fotbalisty M Milana Baroše (30)

Manželka českého reprezentanta ve fotbale Milana Baroše Tereza FrankováFoto Foto pro Blesk - Jakub Ludvík

Živel jménem Baroš, obdivovatel blondýnek, kterých se po jeho boku vystřídalo mnoho, si nakonec vybral Terezu Frankovou. Vzal si v lé létě 2009 na konzulátu v tureckém Istanbulu, kde hraje za Galatasaray. Zdá se, že zvolil dobře. Je z něj spokojený otec synů Patrika (2) a Mattea (5 měsíců).