11. dubna 2012 • 19:00

Prostitutka: S Rooneym jsem spala pro peníze, do Maria se zbláznila

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Manchesteru United Wayne Rooney s ní podváděl těhotnou manželku, řádil s ní i nezkrotný forvard Manchesteru City Mario Balotelli. Bývalá luxusní prostitutka Jenny Thompson v britské televizní show promluvila o tom, jaké byly její vztahy se slavnými fotbalisty.



Jenny Thompson prošly desítky známých fotbalistů včetně dvou megahvězd ze City a United. Wayneovi Rooneymu se kvůli románku se známou luxusní společnicí skoro rozpadlo manželství.

Kanonýr United podváděl svou ženu Coleen v době, kdy byla těhotná. Ta mu nakonec divoké eskapády odpustila a nyní jsou opět šťastným párem.

"Když jsem s ním spala, byla to jen práce. Wayne jednuduše sháněl eskort a zaplatil si mě," popsala Jenny pletky s anglickým reprezentantem. Jenny se totiž zařekla, že nikdy nebude chodit s ženatým mužem.

Jiné to bylo v případě románku s Mario Balotellim. Do útočníka, kterému kvůli nejrůznějším skandálům na hřišti i mimo ně hrozí vyhazov z Manchesteru City, se Jenny zamilovala.

"Wayne je možná nejlepší útočník na světě, ale Mario je lepší přítel. Je bláznivý, inteligentní, skutečný gentleman. A umí báječně objímat. Nikdy mi za sex neplatil," přiznala Jenny.

Foto 


Podle jejích slov jí prošlo postelí víc než sto klientů. "Mohla bych jmenovat další jména fotbalistů, ale neudělám to," odmítla prozradit další "úlovky."

S Balotellim se zapletla v době, kdy už měl přítelkyni. "Ze začátku jsem o ní nevěděla. Jakmile mi o ní řekl, už jsem se s ním nikdy neviděla," snaží se ospravedlnit.

Jenny už s prostitucí skončila, nyní se věnuje rodině a práci na nové knize, kterou se chystá vydat. "Dříve jsem byla mladá a naivní, takových je spousty holek. Bylo to pro mě snadné, dlouho jsem nemohla přestat," uzavírá Jenny tím, proč se živila prostitucí.

Coleen Rooneyová si užívá už desátou dovolenou za pár měsíců
Coleen Rooneyová si užívá už desátou dovolenou za pár měsíců

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud