Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Balotelli má kopačky pro zápas v Praze. S lebkou i jménem přítelkyně

Autor: pta, iSport.cz

Na zápas do Prahy si Mario Balotelli veze speciální kopačky. Jedna z hlavních opor italské reprezentace si na ně před kvalifikační bitvou na Letné dala pirátský symbol, ale i jména svých adoptivních rodičů a svojí přítelkyně.

Již zítra dorazí Mario Balotelli s italským národním týmem pořádně vyzbrojený. Vzhled kopaček, které si kanonýr AC Milán obuje v zápase proti Česku ukázal na svém twitterovém účtu. Na patě mu bude zářit oranžová lebka s překříženými kostmi.

Kromě pirátské symbolu má na kopačkách ještě čtyři jména. Na jedné připomíná Franka a Silvii Balotelli – své adoptivní italské rodiče, kteří převzali v útlém věku výchovu budoucí fotbalové hvězdy od jeho biologických rodičů, jimiž byli přistěhovalci z Ghany.

Na druhé straně připomíná Balotelli, že je momentálně šťastně zasnoubený. Chystá se totiž svatbu se svojí belgickou přítelkyní Fanny Robert Negueshaovou.

Fanoušci se mají na co těšit. Do Prahy dorazí Mario Balotelli s celou výpravou vicemistrů Evropy už zítra. Zápas s českým týmem se hraje v pátek od 20.45 (vysílá ČT Sport).

Kopačky Maria Balotelliho, které ukázal fanouškům před pátečním zápasem na Letné
Kopačky Maria Balotelliho, které ukázal fanouškům před pátečním zápasem na Letné