Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podváděný manžel tenistky Martiny Hingisové: »Coura« bez morálky

Autor: as

Ta ženská je nestyda! Tenisová hvězda Martina Hingis (32) v jednom kuse nahání chlapy a leze jim do postele. Tvrdí to o ní její podváděný manžílek Thibault Hutin (26).

Krach manželství mu nedává spát, a tak se do své ženušky znovu pořádně obul. „Martina byla vždycky taková, má hodně zvláštní představu morálky. Nikdy nebyla čestná ke svým přítelům, neměla problém je podvádět,“ řekl Hutin o někdejší snoubence Radka Štěpánka.

Armáda milenců

O Čechošvýcarce Hingis se vždy tradovalo, jak je náruživá, milence střídala jako ponožky. Když po ukončení kariéry a několika dalších nepovedených vztazích skončila v náruči francouzského parkurového jezdce Hutina, zdálo se, že se konečně zklidnila. V prosinci 2010 byla v Paříži svatba. „Tento prsten už z prstu nikdy nesundám,“ slibovala veřejně.

In flagranti

Jenže rok po svatbě už ji manžel přistihl in flagranti. „Chtěl jsem ji na naše výročí překvapit v New Yorku, jenže v hotelovém pokoji čekalo překvapení na mě – nebyla sama...“ Skousl to, ale jeho drahá se nepolepšila. „Podváděla mě znovu a znovu.“ Martina momentálně randí se zkrachovalým španělským tenistou Davidem Tosasem Rosou. Kdo vystřídá jeho?