Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Milujeme vás! Dvojčátka Rogera a Mirky oslavila čtvrté narozeniny

Autor: Pavel Novotný

Tátovi se na tenisovém okruhu momentálně příliš nedaří, slavné tenisové rodině to však náladu zkazit nemůže. Dvojčátka Rogera Federera a jeho ženy Mirky oslavila v úterý již své čtvrté narozeniny.

"Přejeme vám v životě jen to dobré, celá rodina vás miluje," psala na svém facebookovém profilu Mirka Federerová (za svobodna Vavrinecová).

23. červenec roku 2009 zůstane navždy zapsán v životě Rogera a Mirky jako nejštašťnější den v životě. Nemůže ho přebít ani sedmnáct grandslamových titulů švýcarského génia ani cokoliv jiného. Právě v ten den totiž přišla na svět dvojčátka Myla Rose a Charlene Riva.

Roger Federer a jeho žena Mirka si své rodiny považují nadevše. Z vyjádření brzy dvaatřicetiletého rodáka z Basileje je to více než zřejmé.

"Rodina je pro mě vším. Bez ní bych nikdy nedokázal tolik, kolik se mi povedlo," říkala před časem tenisová legenda.

I přesto, že pátý hráč světa zažívá v současné době na okruhu možná své nejhorší období za posledních deset let, na jeho náladě to moc ubrat nemůže.

"Chci se věnovat více rodině, proto budu hrát tento rok méně zápasů a turnajů," potvrdil před začátkem letošní sezony Federer.

Chvíle štěstí si užívá i jeho žena Mirka, která se za Federera provdala 7. srpna roku 2009.

"Přejeme vám do dalšího života hodně štěstí, celá naše rodina vás miluje. Jsou to krásné momenty," psala na svých stránkách Mirka.

Narozeninový dort nemohl chybětFoto facebook.com

Rodačka ze slovenských Bojnic byla také profesionální tenistkou, na žebříčku to dotáhla až na 76 místo, více jí však zdravotní problémy nedovolily.

Svojí kariéru ukončila kvůli přetrvávajícím problémům s patou před jedenácti lety. Svého rozhodnutí však rozhodně nelituje. "Mirka je pro mě oporou, bez ní bych už tenis nehrál," ocenil svojí ženu Federer.



Pozvání na narozeninovou párty je samozřejmostí
Pozvání na narozeninovou párty je samozřejmostí