Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Kruhy pod očima, slzy. Schumacherova žena se ale snaží být silná

Autor: lel, bko

FOTO | Po osmnácti letech strachu o manžela, který závodil ve formuli 1, teď Corinna Schumacherová prožívá zdaleka nejtěžší momenty. Legendární závodník leží v komatu v grenobelské nemocnici a i v den svých 45. narozenin dál bojuje o život. A i dnes je u jeho postele manželka Corinna (44), kterou dorazili podpořit i další členové jejich rodiny či Schumacherovi nejbližší přátelé.

Snaží se u něho trávit co nejvíce času, i pouhá její přítomnost by mohla sedminásobnému mistru světa pomoci v jeho nejtěžším závodě v životě. „Není na tom vůbec dobře," potvrdila manažerka Sabine Kehmová to, co je zjevné z fotek, na kterých Schumacherova manželka přichází či odchází z nemocnice.

„Ale snaží se pro něho zůstat silná,“ dodala Kehmová. Na den pilotových narozenin dorazil do Grenoblu třeba i jeho bratr, stejně jako každý den byly s tátou i dvě jeho děti Mick (14) a Gina-Marie (16).

„Mají možnost ho vidět a být mu nablízku, což je milé. Pořád s ním někdo je,“ uvedla manažerka. Schumacherovi blízcí také vydali na jeho oficiálních stránkách prohlášení.

I Schumacherova manželka Corinna prožívá nejtěžší chvíle svého života
I Schumacherova manželka Corinna prožívá nejtěžší chvíle svého života

„Rádi bychom poděkovali lidem z celého světa, kteří vyjádřili svou účast a poslali Michaelovi přání, aby se brzy uzdravil. Vaše podpora pro nás hodně znamená,“ napsali členové rodiny.

„Všichni víme, že Michael je bojovník a nevzdává se. Moc vám děkujeme,“ vzkázali fanouškům, z nichž mnozí se prakticky nastěhovali před budovu nemocnice, kde jejich Schumi nadále bojuje o život.