27. ledna 2014 • 17:45

Formule Mercedesu ponesou vzkaz pro Schumiho: Nepřestávej bojovat!

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen fanoušci nepřestávají držet palce Michaelu Schumacherovi (45). Sympatickým gestem pro bývalého závodníka, který po úrazu při lyžování leží už několik týdnů v kómatu, se prezentovali jeho někdejší kolegové ze stáje Mercedes. Na dálku Schumacherovi posílají štěstí vzkazem, který ponese jejich nový vůz.



Mercedes na sociální síti Twitter ukázal fotografii nového monopostu W05 i se zprávou pro legendárního závodníka. #KeepFightingMichael, "Nepřestávej bojovat, Michaeli," píše se na boku formule po vzoru hesla, kterým na internetu fanoušci označují svá přání Schumacherova brzkého uzdravení.

Stáj, ve které Schumacher strávil tři roky po svém návratu k závodění v roce 2010, ukáže nový vůz i s přáním pro německého pilota už v úterý ráno ve španělském Jérezu, kde dojde k prvnímu letošnímu společnému testu týmů před novou sezonou.

Zda heslo ponesou formule i při první Velké ceně sezony v Austrálii, není zatím jasné. Schumacherův stav zůstává nadále beze změn, sedminásobný mistr světa leží od přelomu roku v uměle vyvolaném spánku kvůli poranění mozku a následným operacím.

Ale stejně jako fanoušci po celém světě i v Mercedesu musí doufat, že Schumacher ve svém boji zvítězí a při úvodním závodu 16. března v Melbourne už nebude vzkaz potřeba.

Fanoušci drží palce vážně zraněnému Schumacherovi
Fanoušci drží palce vážně zraněnému Schumacherovi

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud