Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mám výborný sex, ale vítězství je mnohem lepší, směje se Cibulková

Autor: pan

Jako uragán řádila na nedávno skončeném Australian Open Dominika Cibulková. Slovenská tenistka drtila jednu soupeřku za druhou. Drobnou, věčně rozesmátou Slovenku zastavila až ve finále Číňanka Li Na. Jak na své tažení za životním úspěchem vzpomíná současná třináctá hráčka světa s odstupem několika dní?

"Je mi teprve 24 a už jsem hrála finále grandslamu, věřím, že moje hra má takovou úroveň, abych mohla konkurovat těm nejlepším hráčkám světa i nadále," věří slovenská jednička.

Nenapravitelná optimistka i před novináři prokázala, že má smysl pro humor. "Doufám, že mi přítel následující slova odpustí. Mám opravdu velmi dobrý sex, to musím přiznat, ale vítězství je ještě stokrát lepší," směje se bratislavská rodačka.

Ani zahraniční média chválou na drobnou tenistku nešetří. "Žádný míč pro ni není ztracený, je to obrovská bojovnice. Její nevýhodou je snad jen malá výška, proto má slabší servis," píší novináři o 161 centimetrů vysoké tenistce.

Dominika Cibulková se stala první slovenskou finalistkou na grandslamovém turnaji. V éře Československa si dvakrát zahrál finále Miloslav Mečíř na US Open v roce 1986 a Australian Open o tři roky později. Pokaždé prohrál s Ivanem Lendlem.

CIBULKOVÁ NA AUSTRALIAN OPEN
  SOUPEŘKA VÝSLEDEK
FINÁLE Li Na 6:7, 0:6
SEMIFINÁLE Agnieszka Radwaňská 6:1, 6:2
ČTVRTFINÁLE Simona Halepová 6:3, 6:0

OSMIFINÁLE

Maria Šarapovová 3:6, 6:4, 6:1

3. KOLO

Carla Navarrová 6:1, 6:0
2. KOLO Stefanie Voegeleová 6:0, 6:1
1. KOLO Francesca Shiavoneová 6:3, 6:4



Slovenská tenistka Dominika Cibulková sice ve finále Australian Open prohrála, na tiskové konferenci už se ale na novináře smála. Dosáhla skvělého výsledku.
Slovenská tenistka Dominika Cibulková sice ve finále Australian Open prohrála, na tiskové konferenci už se ale na novináře smála. Dosáhla skvělého výsledku.