Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Česká legenda porušila olympijské zákony: Vykáží Jágra ze Soči?

Autor: red

S největší pravděpodobností je na poslední olympiádě, a proto si tu v Soči Jaromír Jágr (41) užívá úplně naplno. Srandičky, vtípky i pohledy do míst, kam se fanoušci nedostanou. To slavná »68« nabízí, ale může za to tvrdě zaplatit. Dokonce mu hrozí vykázání!

Na sociální síti je aktivní, jako ještě nikdy nebyl. Jágr denně zásobuje fanoušky fotkami a videozáznamy, jenže právě ty jsou na olympiádě zakázány! Proto si Jaromír zadělal na průšvih a sám o něm dobře ví.

„Měl jsem pro vás videa z jídelny a posilovny, ale bylo mi řečeno, že nesmím na FB nic dávat. Zítra zjistím, jaká jsou na OH pravidla,“ napsal v úterní zprávě. Od té doby od něho na Facebooku nepřibyl jediný záznam.

Kapitán týmu Tomáš Plekanec se raduje po českém gólu se svými parťáky a střelci našich branek Jaromírem Jágrem a Markem Židlickým
Kapitán týmu Tomáš Plekanec se raduje po českém gólu se svými parťáky a střelci našich branek Jaromírem Jágrem a Markem Židlickým

„Jak Český olympijský výbor, tak i MOV podporují aktivitu sportovců na sociálních sítích, video však dovolené není,“ potvrdil serveru TN.cz tiskový mluvčí české výpravy Alexander Kliment. „Zákaz platí pro většinu sportovišť, olympijskou vesnici, a třeba i jídelnu,“ dodal Kliment.

Jágr má zatím štěstí, že si jeho videí nikdo nevšiml. „Konkrétně na Jaromíra Jágra zatím žádná výtka nebo stížnost nepřišla,“ dodal Kliment.